Du må ha god tid for å komme opp i tårnet. Men du kan reservere tid - og så komme tilbake. God utsikt. Du ser store deler av Berlin.
Dette er den perfekte start på en dag i Berlin, da du får utsikt over hele byen. Man kan da lettere planlegge resten av dagen, og du finner noe ekstra du vil se. Det lønner deg å bestille billetter på nett på forkant, da man slipper å stå i kø. Anbefales på det sterkeste, og er verdt inngangspenge.
Utsikten fra det over 200 meter høye fjernsynstårnet vil "ta pusten" i fra de fleste som besøker stedet! Praktisk talt hele Berlin kan sees herfra, og detaljer kan studeres på plakater og fotos, samt gjennom en kikkert. I etasjen over finnes det også en utsøkt restaurant som gir en helt magisk opplevelse og et minne for livet! Husk bare på å reservere bord i god tid før, da dette virkelig er en populær og eksklusiv restaurant!
Dear Morten,
We are happy you enjoyed your experience. Come see us again!
Lots of regards,
Your Berlin TV-Tower Media Team/ je
Nydelig utsikt, hvor hvert vindu er merket med hva du ser. Spennende at man kan se oppover inni heisen. Mye kø, en del ventetid. Kan også bestille bord og spise middag i Kula
Dear Remi Andre J,
We are happy you enjoyed your experience. Come see us again!
All the best,
Your Berlin TV-Tower Media Team / mw
Vi hadde kjøpt fast view ticket på forhånd, så kom inn forbi køen. Det gikk raskt, vi kom inn akkurat på tiden vi hadde bestilt. Beste utsikt i Berlin, med god merking og beskrivelse av hva du ser. Det var mulig å ta en drink, og bartenderen var veldig hyggelig.
Dear Anja H,
We are glad you enjoyed your visit. Your positivity motivates us to do even better. We hope to see you again very soon!
Kind Regards,
Your Berlin TV-Tower Media Team / mw
Vi er en liten familie på tre som betalte €51 for å kjøre heisen opp og ned. Litt i overkant mye, selv om utsikten var fin, informasjon om hva man kunne se var bra. Skjønner det må koste for å vedlikehold etc me. Prisen var litt stiv i forhold til hva man fikk.
Dear Camilla M.
Thanks for the review!
Sorry to hear that in your opinion the price-quality was too high, but we will take your feedback very serious to improve our services. Thank you for sharing and hopefully you had a good time with the family :-)
Best regards,
Berlin TV-Tower Media Team/rb