Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
USD 155
Vis tilbud
Hotels.comUSD 163
PricelineUSD 163
travelup.comUSD 191
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 177)
Filtrer anmeldelser
2 177 resultater
Vurdering fra reisende
780
797
360
146
94
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
780
797
360
146
94
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 177 anmeldelser
Anmeldt 30. mai 2018 via mobile enheter

Ønsker man å bo sentralt i vest Berlin er kempinski absolutt å anbefale. Rask og hyggelig innsjekk. God service i resepsjonen. Nye vegg til vegg tepper. Rene og flotte rom. Flott frokost med både buffet og bordbestilling.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, oddvaru2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BristolBerlin, Assistant to Managing Director på Hotel Bristol Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2018
Google-oversetting

Dear Oddvar U,

Thank you very much for choosing the Hotel Bristol Berlin and sharing your impressions with us.

We are pleased to read that our location right on the famous boulevard Kurfürstendamm was an advantage for you and you fully enjoyed your stay at the Hotel Bristol Berlin.

It would be our pleasure to welcome you once again the next time you visit Berlin.
Kind regards,
Julia Falz
Assistant to Managing Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Veldig sentralt hotell. Var der i forbindelse med Ifa. Graris Shuttlebuss. God romservice med mat. Delikat frokost som nytes inne eller ute. Rommene litt gamle. Men rene og pene. Hyggelig betjening. Minus for å betale for internett. Det som er gratis er dårlig.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hartge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kempinski Hotel B, Assistant to Managing Director på Hotel Bristol Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Dear Hartge,

Thank you very much for taking the time to evaluate your time at our hotel.
We are more than happy that you enjoyed your stay in general and hope that with feedback like yours we can continue to improve our services.

It is great to hear that the Kempinski Hotel Bristol was the right home base during the IFA 2017 and that you could benefit from our 24 hour room service and complimentary bus shuttle.

We do apologise that our complimentary WIFI was not suitable for your needs.

It would be a pleasure to welcome you again during the IFA 2018 if not before that.

Kindest regards,

Julia Falz
Assistant to Managing Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Veldig bra hotell til bra pris. Bodde i junior suite, kan anbefales. Veldig bra service fra personalet. God frokost, men litt overpriset.fin beliggenhet til all shopping man trenger. Rent og det var stille på hotellet selvom det ligger midt på kurfyrstendam.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Cathrineolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kempinski Hotel B, Assistant to Managing Director på Hotel Bristol Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2017
Google-oversetting

Dear Cathrineolsen,

Thank you very much for sharing your impressions of our hotel with the TripAdvisor community.
We are truly delighted you fully enjoyed your time with us. Please be assured that your kind words will be passed on to our team immediately.

Our location at the famous boulevard Kurfürstendamm is indeed fantastic. It is an area with lots of history, restaurants and a great place to start exploring the city.

It would be our pleasure to welcome you back the next time you visit Berlin.

Kind regards,

Julia Falz
Assistant to Managing Director
TRIPADVISOR

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Rommet mitt bar preg av at dette hotellet er gammelt.Hyggelig frokostrestaurant. Dessverre bærer hotellet preg av sin alder: airconditionen fingerte dårlig, dusj i badekar mm. Det positive med hotellet er beliggenheten, sentralt i en trygg og hyggelig gate.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 275marcusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kempinski Hotel B, Assistant to Managing Director på Hotel Bristol Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2017
Google-oversetting

Dear Marcus K,

We really appreciate the time you took to write a feedback following your recent stay at the Kempinski Hotel Bristol in Berlin.

I am sincerely sorry to learn that your last stay with us was not to your full satisfaction, and I do apologise for the overall condition of your room. Nevertheless, I am pleased to inform you that we have recently started renovating the rooms as well as public areas to once again meet modern expectations.

I hope you still had an enjoyable time in Berlin. We would be delighted to welcome again once our renovations are finished.

Kindest regards from Kurfürstendamm,

Julia Falz
Assistant to Managing Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2016 via mobile enheter

Vært der 2 ganger. Utrolig flott hotell. Sentralt midt på handlegaten. Flotte store rom. Dyrt med Internett. Burde vært gratis. Veldig god mat til frokost. Stor utvalg, fersk juice. Fint med mulighet til å sitte ute å spise

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hartge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kempinski Hotel B, Assistant to Managing Director på Hotel Bristol Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2016
Google-oversetting


Dear Hartge,

It was a pleasure welcoming you again at our hotel and thank you very much for taking the time to evaluate your last stay.

I am delighted to read that you and your friends enjoyed our services, especially our breakfast. Your appreciation is our greatest gift, I am grateful to learn that you felt comfortable while being accommodated with us.

In regards to your remarks about the internet options I would like to mention that we offer a free basic-speed connection which can be used during the entire duration of your stay. We also offer a high-speed internet connection for an additional small fee.

Should you plan your next trip to Berlin it would be with great pleasure to host you again and assist you with anything you might need.

With kindest regards,

Heidi Breitenmoser
Assistant to Managing Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser