Gendarmenmarkt er fylt av kvalitetsprodukter av mange slag - ikke hjalla og tull. Kan absolutt anbefales - husk også en Glühwein mit Schuss
Fantastiske bygninger satt opp til pynt ved siden av konserthuset. Tankevekkende med slik raushet i en fortid der fattigdom og klasseskiller skapte revolusjoner.
Vi besøkte 4 julemarkeder dette året i Berlin, og denne var den med best kvalitet. Til tross for inngangspenger (1 Euro), og alt for mye mennesker, så var stemningen på topp og kvaliteten på hva som markedet inneholdt meget bra. Scene med opptreden, uendelig mye mat- og drikkemuligheter og mange fine håndtverksprodukter var gode minner fra besøket.
Denne plassen anbefales virkelig.Vi var der pga julemarkedet.Tror kanskje dette var det flotteste i Berlin.Stemningen,bodene og servicen her var fantastisk.
Det beste julemarked vi besøkte i Berlin. God blanding av kjøpedingser og mat/drikke. Flotte telt, fine boder og fantastiske lysdekorasjoner. Svært mye folk denne lørdags ettermiddagen en uke før jul.
-nydelig plass med imponerende arkitektur og historie. nydelig plass å rusle rundt på og ta en kaffe på en av de mange resturantene rundt plassen