Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hurb
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 562)
Filtrer anmeldelser
3 562 resultater
Vurdering fra reisende
1 652
1 292
398
137
83
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 652
1 292
398
137
83
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 562 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet 2 netter i forbindelse med langhelg i Berlin. Flott hotell med gode rom og senger. God frokost og hyggelig personell som tar deg godt imot. I tillegg så ligger hotellet veldig sentralt.

Anbefales.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, josteinsalte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Westin_Grand_Berlin, Executive Office på The Westin Grand Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018
Google-oversetting

Dear Josteins422, Thank you so much for your stay and for sharing with us your thoughts. We are glad that you enjoyed your stay with us and we thank you for your patronage. We hope we will be your first choice again, whenever you travel to Berlin. The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe fint hotell midt i sentrum med det meste i nærheten. Rommet var romslig og rent med knallgode senger. Stort og fint bad. Var kaffemaskin på rommet. Frokosten var stort sett bra, bortsett fra omeletten som jeg synes var skuffende lite spennende. Ellers veldig god service og smilende ansatte.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Westin_Grand_Berlin, Executive Office på The Westin Grand Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Annkrs, Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Sincerely, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

The Westin Grand Berlin er et kjempehyggelig hotell midt i sentrum. Det er kort vei til flere severdigheter. Rommet var svært komfortabelt. Rommet hadde vindu ut mot gaten, dette medførte noe trafikkstøy, men det var ikke veldig sjenerende. Lobbyen og hotellet i seg selv er fantastisk og personale var vennlige under hele oppholdet. Vi fikk sjekke inn tidlig ettersom rommet allerede var klart. Håper på å kunne bo her igjen! Vi takker for oppholdet.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 425mariae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Westin_Grand_Berlin, Executive Office på The Westin Grand Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018

Kjære Maria, tusen takk for ditt besøk til hotellet og for din gode vurdering. Vi ser frem til å ønske deg velkommen snart. Ditt Westin Grand Berlin-lag, Andrea W.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Fint hotell med vennelig og hjelpsom betjening. Air-condision fungerte ikke helt i mai, så det ble litt varmt på rommet. Det var ingen trafikkstøy som var sjenerende. Hotellet ligger rett ved hovedgaten Unter den Linden, og er en kort spasertur til checkpoint charlie, kort ti t-bane og kor vei til fjernsynstårnet . Det ligger en kneipe med typisk Tysk mat rett rund hjørnet. €8 for øl i hotellbaren, men her koster en øl 3.90. Hotellet har flott frokost. Hotellet er et godt valg, ikke spesielt dyrt for denne standarden .

Romtips: Det var ingen støy fra gate, selv om vi bodde ut mot Friedrichsstrasse, heller ikke annen støy.
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, AIngar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Westin_Grand_Berlin, Executive Office på The Westin Grand Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest AIngar, First of all we thank you for having chosen our hotel for your Berlin trip. It is a pleasure to see that you enjoyed your stay and our comfort. We thank you for your interesting review and letting us know your impressions. We hope to see you again very soon. The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2017

Meget hyggelig betjening , fint rom og en meget bra frokost.
Koselig resepsjonsområde med sittegrupper, bar etc.
Hotellet ligger sentralt i forhold til de fleste severdigheter - og en del ok spisesteder etc i nærheten.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Engelbrethsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Westin_Grand_Berlin, Executive Office på The Westin Grand Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2017
Google-oversetting

Dear Guest, thank you very much for your stay with us and your nice review. We thank you for your patronage. The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser