Vi bestilte bord på Asador ettersom den visstnok skulle være det beste steakhouset i Berlin.
Det første som møtte oss var et plastforheng, som altså var inngangen til restauranten. Innenfor var det masse løv og rusk på gulvet. Vi fikk bord med en gang og satte oss ned. Etter at vi hadde fått menyen, kom servitøren tre ganger for å høre hva vi ville drikke. Han virket veldig stresset. Etter ca. 20 minutter hadde vi bestilt både mat og drikke.
Servitøren kom med glass og nærmest slang de utover bordet. Fat og bestikk satte han bare i en haug, slik at vi måtte fordele det på bordet selv. Vi la etter hvert merke til at han med jevne mellomrom tok seg noen reale slurker med øl bak bardisken. Kanskje ikke så rart at han ikke klarte å yte service i det hele tatt. Han mistet også en kurv full av kniver på gulvet rett ved bordet vårt.
Det tok nesten én time før vi fikk maten. Kjøttet var mørt og tilbehøret godt. Desserten var ok.
Men god mat klarer dessverre ikke veie opp for elendig service og slitne lokaler. Jeg kommer ikke til å anbefale Asadortil noen. Og om DETTE er det beste steakhouset i Berlin, må det stå veldig dårlig til med de andre.