Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 114
View deal
Gratis avbestilling frem til 15.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 114
View deal
Gratis avbestilling frem til 15.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 121
USD 109
View deal
SPAR USD 12
Hotels.comUSD 114
eDreamsUSD 114
StayForLongUSD 121
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 983)
Filtrer anmeldelser
2 983 resultater
Vurdering fra reisende
1 213
1 294
353
80
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 213
1 294
353
80
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 983 anmeldelser
Anmeldt 31. januar 2018 via mobile enheter

Greit opphold under Grune Woche. Litt stiv reservasjon på kredittkort i forkant av oppholdet, men ingen problem. Grei stab og service. Sentral beliggenhet. OK frokost selv om vi savnet melk. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, SteinP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gregor_Linhart, Manager på Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018
Google-oversetting

Dear Stein P, it was a pleasure being your host - glad to read that you did not only enjoy our super-central location, but also our services.

I am looking forward to your next stay already, just bear in mind to always book directly with the hotel or on our homepage, in order to get the best possible deal!

Kind regards and again thank you for staying with us,

Gregor Linhart
Crowne Plaza Berlin City Centre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Vi hadde et flott opphold på hotellet i forbindelse med Grüne Woche. Rent og pent rom, god frokost og hyggelig betjening. Hotellet ligger utmerket til for utforsking av Berlin. Et lite minus; stuepiken / gutten luktet sterkt av svette, noe som hang igjen i rommet i flere timer.
Men alt i alt et svært godt opphold.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, guttormf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gregor_Linhart, Manager på Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018
Google-oversetting

Well then, don't wait too long with your next reservation dear Guttorm F, we are looking forward to being your host again! I have also talked to oour executive housekeeper, thanks for your tip and sorry for any inconvenience.

Thanks for this terrific feedback and for staying with us.

All the best for you and kind regards from Berlin,

Gregor Linhart
Crowne Plaza Berlin City Centre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger meget sentralt til shopping og Berlin Zoo. Rommet var rent og fint. Betjeningen var hyggelig. Glutenfritt brød og rundstykker er tilgjengelig til frokost hvis man gir beskjed til betjeningen. Hotellet har også en spa-avdeling med baseng (1.4 m dybde over hele) og forskjellige badstuer. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jordbru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gregor_Linhart, Manager på Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2018
Google-oversetting

Dear Jordbru,

Thank you for staying with us and for sharing your experience,
kind regards,

Gregor Linhart
Crowne Plaza Berlin City Centre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2017

Stort, moderne innredet rom, rent på både rom og bad. Ligger veldig sentralt, men alikevel rolig. Ingenting bråk fra gaten. Frokosten hadde også godt utvalg, og det var aldri problemer med å finne et sted å sitte, selv ganske sent på morgenen. Hyggelig hotellbetjening, men folket i lobbybaren var litt trege, selv om det ikke virket som det var stor pågang. Tilgang på treningsrom og spaanlegg, noe som er veldig bra.

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Beate K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gregor_Linhart, Manager på Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2017
Google-oversetting

Dear BeateK, it was a pleasure being your host - glad to read that you did not only enjoy our super-central location, but also our services. We will work on a more relaxed breaktfast situation, but in a hotel with more than 400 rooms it sometines can be a liitle bit busy. Thanks for your understanding.

I am looking forward to your next stay already, just bear in mind to always book directly with the hotel or on our homepage, in order to get the best possible deal! Kind regards and again thank you for staying with us,

Gregor Linhart
Crowne Plaza Berlin City Centre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2017 via mobile enheter

Mer sentralt i Berlin kan det ikke bli om du ønsker å bli kjent i Berlins sentrum. KaDeWe og Gedächtniskirche er rett rundt hjørne i gåavstand. Hotellet sjarmerer gjestene med pene rom og små gaver på bordet hver dag. Maten smaker godt og er av høy kvalitet. Servicen er utmerket. En anmerkning: I baren/kaffen rett ved resepsjonen gikk det litt for tregt å få kjøpt en øl. Alt i alt, et høystandardhotel!

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, BergenBerlin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gregor_Linhart, Manager på Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2017
Google-oversetting

Dear guest BergenBerlin, it was a pleasure being your host - glad to read that you did not only enjoy our super-central location, but also our services and room amenities.

I am looking forward to your next stay already, just bear in mind to always book directly with the hotel or on our homepage, in order to get the best possible deal! Kind regards and again thank you for staying with us,

Gregor Linhart
Crowne Plaza Berlin City Centre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser