Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 216
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 214
Vis tilbud
Official Site
USD 215
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 214
TravelocityUSD 214
TripadvisorUSD 214
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 006)
Filtrer anmeldelser
3 006 resultater
Vurdering fra reisende
1 901
758
230
67
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 901
758
230
67
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 3 006 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Havnet i en kjedelig situasjon, da hotellet klassen hadde booket var helt ubeboelig. Vi fikk veldig god hjelp og forståelse fra ansatte her. Servicen var topp og helhetsopplevelsen var fantastisk. Rommene var rene og pene.
Frokosten var god og innholdsrik. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 882elia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HPBerlin, Manager på Hotel Palace Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018
Google-oversetting

Dear Eli A

Thank you for the nice review and recommendatioin.

It was our pleasure to be of your assistance and make your and your class mates stay comfortable.

Dear Eli A, if you should have any plans to return to Berlin in the near future, we would be very happy to welcome you again.

Kind regards

Hotel Palace Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2018

Hotel, service, gjestfrihet og svømmebassenget var helt topp. Kaffen dyr, trekker ned .-). Området har alt du trenger for fantastiske dager i Berlin. Lokal området har shopping som møter alles krav. Komme seg fra A til Å er en lek fra dette området ond u så skal til området Mitte og alle serverdighetene der. Gå fra Alexanderplatz tilbake til hotellet gjennom en dag deg du svinger innom Charlie Check point og vandrer gjennom parker og gater helg topp. God tur her skal vi tilbake. Og vi bor gjerne op Hotel Plaza Berlin igjen. Herlig

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, remybils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HPBerlin, Manager på Hotel Palace Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2018
Google-oversetting

Dear remybils,

thank you for taking the time to share your thoughts regarding your recent stay

We were very pleased to read that you enjoyed your time with us and very much look forward to have the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind regards

Your Hotel Palace Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2018

Lite personal under frokost som førte til venting. God frukost. God sauna og baseng.inkl service der. Fin beliggenhet. God service ellers på hotellet. Standard rom. Ikkje tilgong til fritt internett etter utsjekking kl 12, dette kunne vore tilgjengelig lenger.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ottoaalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HPBerlin, Leiter Front Office på Hotel Palace Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2018
Google-oversetting

Dear ottoaalen,

thank you for taking the time to share your thoughts regarding your recent stay.
We were very pleased to read that you enjoyed your time with us and do hope that we will have the opportunity to welcome you back to

The Hotel Palace Berlin on your next visit to our city.

Kind regards

Your Hotel Palace Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018

Har hatt en herlig påske på dette hotellet. Rommet (deluxe) var stort og deilig. Vi benyttet Spa avdelingen som også var flott. Frokost var super og hele hotellet var nydelig. Er ikke i tvil om at jeg vil bestille her igjen.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Torunn Secilie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HPBerlin, Manager på Hotel Palace Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018
Google-oversetting

Dear Torunn Secilie L

Thank you for the wonderful review.

It was our pleasure to be of your assistance and make your stay comfortable.

Dear Torunn Secilie L, if you should have any plans to return to Berlin in the near future, we would be very happy to welcome you again.

Kind regards

Hotel Palace Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Bodde her tre netter på en konferanse. Rene greie rom med en god seng. Stille og rolig beliggenhet rett ved dyreparken. God frokost. Jeg kommer til å vurdere dette hotellet om jeg skal til Berlin med barn og mann på et senere tidspunkt.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, akna39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HPBerlin, Manager på Hotel Palace Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear Anne Kristine A

Thank you for the nice review. It was our pleasure to be of your assistance and make your stay comfortable.

Dear Anne Kristine A, we are looking forward to welcoming you and your family when you are next in Berlin.

Kind regards

Hotel Palace Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser