Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 168
TravelocityUSD 168
Hotels.comUSD 168
eDreamsUSD 168
CheapTicketsUSD 168
Trip.comUSD 187
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 232)
Filtrer anmeldelser
4 232 resultater
Vurdering fra reisende
2 722
1 212
219
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 722
1 212
219
48
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 232 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2019

Meget trivelig hotell, flotte rom, renhold og betjening, frokost var ok, trivelig bar ved resepsjonen, flott spaavdeling.
Sentral beliggenhet, gåavstand til mange severdigheter, restauranter og shopping.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Karijj51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JessicaR_lknh, Guest Relations Manager på Pullman Berlin Schweizerhof, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2019
Google-oversetting

Dear Karijj51,

thank you very much for your amazing feedback :-)

I am really happy to know that you had such a lovely time in Berlin and were able to enjoy our hotel to the fullest.

We are looking forward to your next stay!

With kind regards,

Nina K. - Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Hadde gleden av å besøke hotellet nettop, og oppholdet var en perfekt opplevelse.
Ble møtt av hyggelig og hjelpsomt personale, som viste oss vei til romslige og rene rom. God plass og behagelige senger.
En stor og variert frokostbuffé, med tilbud av varme drikker ved siden av.
Personalet hadde høyt fokus på service og var på alle måter hjelpsom.
Beliggenhet rett ved Zoo Berlin, og kort vei til nærmeste U-bahn, KaDeWe og Kurfürstendamm.
Uten tvil at ved neste besøk i Berlin skal overnatting være på Pullman.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tmiversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JessicaR_GR, Guest Relations Manager på Pullman Berlin Schweizerhof, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2019
Google-oversetting

Tusen takk!

Thank you so much for your excellent feedback. It was a pleasure to have you here and to read your review is simply fantastic!! It sounds like an awesome stay and I am happy that we were able to fulfill your expectation. Thank you very much for sharing your impressions and we do also look forward to welcoming you back again.

Sunny regards, Jessica
Pullman Berlin Schweizerhof

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Da jeg ankom hotellet ble jeg møtt av hyggelig resepsjonist. Vi var tidlig ute og fikk nøkkel til rommet 5 timer tidligere. Fantastisk! Rommene på hotellet er nydelig med fantastisk seng, stor tv, og flott bad. Rommet mitt var skinnene rent hver dag! Tusen takk til renholdere. Frokosten var også meget bra med et stort utvalg. Neste gang jeg er i Berlin vil jeg bo på Pullman!

Hotellet anbefales! ☺

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, jorgenmn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jessica R, Guest Relations Manager på Pullman Berlin Schweizerhof, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

That sounds great! Thanks a lot Jorgen, you are more than welcome. We are very happy to read that you had such a pleasant stay and were satisfied with us. I will gladly forward your review with the team. Many thanks for sharing.

We look forward to welcoming you back.

Sincerely, Jessica
Pullman Berlin Schweizerhof

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Fint hotel med god beliggenhet like ved dyreparken og akvariet. Gode shopping muligheter for de som liker det.
Noe kronglete å komme seg til rommet. Måtte ta heisen ned og gå gjennom en korridor for å komme til en ny heis opp til rommet. Godt med toalettartikler. Fint basseng, med solsenger. Noen få solsenger på utsiden. Ok frokost. Tok taxi fra flyplassen til hotellet. Betalte ca 45 Euro. Taxi holdeplass rett utenfor inngangen til hotellet.

Romtips: Velg rom høyt oppe.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Roald K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bianca F, Leiter Gästebetreuung på Pullman Berlin Schweizerhof, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018
Google-oversetting

Dear Roald K,

I certainly do not want to miss the opportunity of thanking you for your friendly review.

It is a great pleasure for all of us to hear, that you enjoyed your stay in Berlin and at our hotel, and I am very happy that our staff was able to fulfill your expectations.

I hope that we can greet you again during your next stay in Berlin.

Wishing you all the best!

Yours sincerely,
Bianca
Personal Asst. to General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Vi bodde her fra fredag til mandag med små barn og var storfornøyde med hotellet. Det ligger sentralt og har veldig god service. Vi brukte både basseng og treningsrom og her var alt topp. Første kvelden spiste vi på restauranten på hotellet og dette var helt ok. Flere av oss var svært fornøyde med maten og de tilpasset for barna. Men det kunne ha vært litt større utvalg. Frokost spiste vi aldri på hotellet da dette var altfor dyrt. Vi spiste store frokoster ute på restaurant til under halve prisen på hotellet. Vi prøvde ikke hotellbaren.
Rommene var veldig fine og rene. Vi hadde både vanlig rom og deluxe-rom. Badene var rene og det var stor dusj. Det sto shampo, balsam, dusjsåpe og body lotion der. Det var neglfil, sysaker og hårføner der også. Stor seng, gode puter og veldig deilige dyner. Badekåper og tøfler som man kunne bruke om man skulle ned på spa’et. Aircondition på rommet som var enkel å styre. Minibar, vannkoker, kaffemaskin og stor tv. Tv’en viste dessverre stort sett bare kanaler som var dubbet. Skulle gjerne hatt et bredere utvalg her. Flere kontakter på rommet og usb for lading ved senga.
Hvis vi kommer tilbake til Berlin igjen så kommer vi garantert til å bo på dette hotellet igjen. Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LinnT469
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser