3 837
2 144
3 837
2 144
Anmeldt 3. februar 2020

God mat og service, men når attraksjoner som aquariumet og restauranten er stengt er opplevelsen mindre unik. Vennlig mottakelsen og gode tips om attraksjoner og spisesteder i byen (når concierge er til stede; det var han ikke alltid).

Dato for oppholdet: januar 2020
3  Takk, EivindR21
Frederic F, Guest Relations Trainee på Radisson Blu Hotel, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Tusen takk EivindR21 for vennlig gjennomgang og tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at personalet vårt tok godt vare på deg og at resepsjonen vår kan gi deg gode sightseeingtips. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen Frederic, Radisson Blu Hotel Berlin

Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Bestilte premium rom på 27kvm. Rommet var helt OK, ikke veldig fancy, men det fungerte. Prøvde to ganger å besøke bassenget, men det var alt for mye folk der, også er det i tillegg veldig lite. Bilde på internet er veldig misvisende. Kjøpte ikke frokost da dette var veldig dyrt. Bra lokasjon på hotellet. Litt treg innsjekk/utsjekk, men de som jobber her virker høflige. Dårlig dusj, ustabilt varmtvann og er ikke en fan av å dusje i badekar.

Forhåndsbetalte rommet og fikk en god deal. Det er mye hotell for pengene. Fikk også en hyggelig velkomstgave på rommet.

Alt i alt, om du får det til en god pris så er det verdt det. Men det er ikke et hotell som står øverst på lista mi ved neste Berlin besøk.

Dato for oppholdet: desember 2019
3  Takk, 146kristoffere
RD_Berlin, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2019

Kjære 146kristoffere, takk for tilbakemeldinger og gjennomgang. Vi setter pris på din ros og vil også ta med deg mer kritiske punkter for å sikre at vi forbedrer der vi kan. Jeg beklager at vi ikke klarte å overbevise deg fullt ut om hotellet og tjenestene våre - vi kan gjøre det bedre, og jeg håper at vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden. Med vennlig hilsen, Stefanie, Guest Experience Manager

Anmeldt 27. desember 2019

God service bortsett fra glass på rommet. Gode rom med gode senger. Sentral og god beliggenhet. Svømmehall og badstue i kjelleren. Berlin er en flott by med mange severdigheter og rolig puls verdt et besøk.

Dato for oppholdet: desember 2019
3  Takk, jerije

Hei jerije, tusen takk for ros og vennlige ord. Vi beklager at påfylling av glassene ikke fungerte på rommet ditt - dette er ikke vår standard for oppmerksomhet, og jeg beklager at vi la deg ned. Vi er glade for å lese at du likte oppholdet ditt med oss bortsett fra det og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden. Med vennlig hilsen, Stefanie, Guest Experience Manager

Anmeldt 22. november 2019

Flott hotel i sentrum. Kort vei til alt av tilbud i sentrum. Gangavstand til metro og jernbanen. Greit treningsrom, fine badstuer og basseng. Spaet var veldig behagelig. Frokosten får terningkast 6- de serverte alt man kan ønske seg. En god start på dagen! Resepsjonen har egen informasjonsdisk som hjelper til med svare på alt av spørsmål angående Berlin.

Dato for oppholdet: november 2019
2  Takk, pere642
RD_Berlin, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2019

Tusen takk for fantastisk vurdering og gode tilbakemeldinger, pere642! Vi gleder oss over ros og glede at du likte oppholdet ditt hos oss. Spesielt Restauranten er over månen ved tilbakemeldinger om frokost. Vi vil gjerne ønske deg velkommen igjen neste gang du er i Berlin. Med vennlig hilsen Annika, serviceansvarlig

Anmeldt 15. august 2019

Flott hotell og beliggenhet, spesielt hvis du tar deg råd til å oppgraderer rommet til view mot Berlin Dome, hvis ikke kan du få rom med vindu ut i "atriumet" - litt klaustofobisk feeling syntes jeg personlig - liker vinduer ut i friluft. Ellers et fin hotell, med godt utvalg til frokost og vennlige betjening. Jeg vil kunne velge å bo her igjen :)

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, dmgirl72
RD_Berlin, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2019

Hei dmgirl72, tusen takk for din anmeldelse og tilbakemeldinger om oppholdet. Flott å lese at du likte oppholdet ditt hos oss generelt og hadde en god start på dagen med frokosten og det gode teamet. Vi tilbyr rom i alle slags retninger, hvorav de fleste vender ut mot og har vinduer du kan åpne for frisk luft. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden. Med vennlig hilsen, Stefanie, Guest Experience Manager