Vi var tre voksne damer som bestilte en juniorsuite sammen. Temperaturen var 24,8 grader på rommet, og vi fikk den ikke ned med klimaanlegget. Vi fikk beskjed om at det var noe galt med det på vårt rom? Vinduene ble åpnet, men fikk ikke tilfredsstillende temp og mye bråk. Sovesofaen hadde en svært tynn madrass, ikke egnet for voksne. Neste morgen ba vi de om en ekstra madrass (noe som skulle fikses) og å sjekke luftanlegget. Da vi kom tilbake på kvelden var alt som før. Da vi henvendte oss resepsjonen denne gangen fikk vi endelig litt service. Madrass ble skaffet. Men de klarte ikke å gjøre noe med temperaturen og beklaget veldig. Den kompensasjonen vi fikk var to flasker mineralvann, etter to netter med lite og dårlig søvn!! Servicenivået var ikke bra, og er ikke et 5-stjerners hotell verdig. Rommet var ellers ok. Men de kunne godt spandert 3 kaffekapsler når det er tre voksne på rommet, Treg service i baren. Vi spiste ikke frokost eller testet spaet, så mulig dette var bra. Vi har testet flere andre gode hoteller i området tidligere. Så vender tilbake til et av de neste gang