Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Cardriver63Norge
Fredrikstad, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Enkelin1, ManagerPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. des. 2018
Dear Guest,
thank you very much for your very positive review. We are pleased to have achieved the success 100% guest satisfaction.
We remain as we are. You are always welcome in our m Park Inn Hotel!
Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager


Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 164
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.8 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 2 849
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 849
3.2 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 081
  • Tripadvisor
    kr 1 078
  • Booking.com
  • Hotels.com
3.3 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 343
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 209
  • Hotels.com
4.7 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 313
  • Algotels
3.1 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 320
  • Algotels
1.7 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Restaurant
Romservice
  • Hotels.com
  • Official Website
    kr 1 112
  • Expedia.com
    kr 1 489
0.8 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
The Circus Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 291
  • Official Site
1.1 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 132
  • Official Site
    kr 849
3.1 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Single / double room
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 939
  • Algotels
4.5 km fra Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Berlin
Anmeldelser (12 413)
Filtrer anmeldelser
12 414 resultater
Vurdering fra reisende
3 039
4 893
2 777
1 038
667
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 039
4 893
2 777
1 038
667
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 12 414 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Det var et helt ok opphold på hotellet. Det var mye kø i resepsjonen. Toalettet og baggasjeoppbevaringen som var i første etasje kostet penger. Vi måtte gå ned å klage på hotellrommet vi hadde fått ettersom sengen var veldig liten og veldig hard. Dusjen lakk veldig når jeg dusjet. Så at det manglet den nederste plasten på dusjdøren. Vi fikk et nytt rom som var litt bedre, men det var enda problemer. Vannet ville ikke gå ned verken i badekaret eller i vasket. Måtte ta ut proppen, da funket begge fint. Aircondition fungerte ikke på dette rommet. Så vi slet med å sove, i tillegg var denne sengen også like hard.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Reiseentusiast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Sentral og fin beliggenhet med mange ulike kommunikasjonsmuligheter, tog, buss, taxi, trikk og U-bane. Fint utgangspunkt til å besøke mange serverdigheter i nærheten.God og variert frokost.Fin service.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Robert M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Stort hotell med 35 etasjer. Vi lå i 20 etasje. Litt pussig wc og dusjløsning, men rent og helt ok standard sett i forhold til pris. Sentralt beliggende. Superpraktisk. Ok frokost, men ikke den beste.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 46ainah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

God plassering av hotellet. Nære senter. Litt vanskelig å sjekke inn til hotellet grunnet fancy kø og ordning rundt. Hadde bestilt frokost men ble ikke registrert på bestillingen. Hotellet hjalp til å ordne dette. Mange rom og mange etasjer. Veldig fint og ryddig rom.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rlovsta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Overnattet fem netter på hotellet. Fra Tegel går det buss nesten frem til døren. Innskjekk gikk raskt, og jeg fikk rom i 25 etg. Har bodd på hotellet før, og rommene er små og enkle, men plassering og utsikt er av de beste i byen. Dusj og do har gjennomsiktige dører, men et forheng skiller sengen fra dusjen. Man bør ikke være blyge om man bor på disse rommene. God men dyr frokost. Heisene er trege og spesielt lang ventetid når frokosten serveres. Var uheldig med et sluk i dusjen som var tett, og dette gav vannlekkasje ut i soverommet. Nye puter burde det investeres i. Kan anbefale hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, christophers405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser