Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 88
Vis tilbud
Expedia.com
USD 116
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Trip.com
USD 116
USD 81
Vis tilbud
Hotels.comUSD 116
TravelocityUSD 116
CheapTicketsUSD 116
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (11 070)
Filtrer anmeldelser
11 071 resultater
Vurdering fra reisende
2 703
4 535
2 438
870
525
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 703
4 535
2 438
870
525
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 11 071 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018

Flott hotell, fin utsikt fra etasje nr. 36. God frokost og god service. Ypperlig for shopping og museumsbesøk. Hotellet har kort vei til Alexanderplatz, men flere kjente shopping sentre. Det er i tillegg flere små butikker, og bra utvalg på restauranter.Hotellet har en flott bar, med live underholdning. Trivelig sted å avslutte kvelden. Rommene er moderne og nylig restaurert. Sørg for å få rom mot Fernsheturm.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
2  Takk, Cardriver63Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you very much for your very positive review. We are pleased to have achieved the success 100% guest satisfaction.
We remain as we are. You are always welcome in our m Park Inn Hotel!
Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Det var et helt ok opphold på hotellet. Det var mye kø i resepsjonen. Toalettet og baggasjeoppbevaringen som var i første etasje kostet penger. Vi måtte gå ned å klage på hotellrommet vi hadde fått ettersom sengen var veldig liten og veldig hard. Dusjen lakk veldig når jeg dusjet. Så at det manglet den nederste plasten på dusjdøren. Vi fikk et nytt rom som var litt bedre, men det var enda problemer. Vannet ville ikke gå ned verken i badekaret eller i vasket. Måtte ta ut proppen, da funket begge fint. Aircondition fungerte ikke på dette rommet. Så vi slet med å sove, i tillegg var denne sengen også like hard.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Reiseentusiast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Sentral og fin beliggenhet med mange ulike kommunikasjonsmuligheter, tog, buss, taxi, trikk og U-bane. Fint utgangspunkt til å besøke mange serverdigheter i nærheten.God og variert frokost.Fin service.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, robertmeyer1950
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Stort hotell med 35 etasjer. Vi lå i 20 etasje. Litt pussig wc og dusjløsning, men rent og helt ok standard sett i forhold til pris. Sentralt beliggende. Superpraktisk. Ok frokost, men ikke den beste.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 46ainah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

God plassering av hotellet. Nære senter. Litt vanskelig å sjekke inn til hotellet grunnet fancy kø og ordning rundt. Hadde bestilt frokost men ble ikke registrert på bestillingen. Hotellet hjalp til å ordne dette. Mange rom og mange etasjer. Veldig fint og ryddig rom.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rlovsta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Enkelin1, Manager på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely, Martina M., Senior Customer Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser