Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Berlin
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 699)
Filtrer anmeldelser
3 699 resultater
Vurdering fra reisende
2 178
1 314
162
27
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 178
1 314
162
27
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 699 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Fint hotell med store rom. God frokost med glutenfrie alternativer. Hyggelig terrasse og bar. God beliggenhet, rett ved Check point Charlie i «Mitte» Flere gode restauranter, shopping og severdigheter i gangavstand. Bor gjerne her igjen!

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
H3120-GM, General Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit and for taking the time to review your stay with us. We are very pleased that you rated us highly and are delighted that you really enjoyed your stay with us and the room & the breakfast in particular. Our guests deserve the best. We hope to see you soon again and that our services will ensure another rewarding and enjoyable visit with us.

Best regards,

Falk Bartels
Director/General Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2017

Har erfaring med Mercure hoteller, bl.a. fra Paris. De er supre og ser ut til å ha hyggelig betjening over alt.
Beliggenheten i Berlin er topp. Mitt mellom øst og vest.
Berlin har ikke vært noe ønske hos meg, men jeg ble helfrelst. Mye historie og vakre bygninger og mange grønne lunger.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ingri elise b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikt H, Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2017
Google-oversetting

Dear ingri elise b

Thank you for the 5/5 Point - review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Sincerely,
Benedikt Heydweiller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017

Fine store rene rom med gode senger og stort bad.
God frokost og bra room-service - hotellet har proffe ansatte både i resepsjonen og serveringspesonale - beliggenhet er sentralt slik at det er gåavstand til det meste av severdighetene. Anbefales

Romtips: Business class
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jimmy W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Vi har bodd en langhelg på dette hotellet og er meget fornøyd. Rent, pent og romslig rom. Nydelig og innholdsrik frokost. Hotellet ligger sentralt men alikevel rolig til. Vi gir våre beste anbefaling. Kommer til å velge dette hotellet ved neste Berlin-tur

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 373eirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benedikt H, Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2017
Google-oversetting

Dear Eirin S,

thank you very much for your kind feedback!
We hope to welcome you back in Berlin soon

Sincerely
Benedikt Heydweiller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2017

Her bodde vi sentralt og komfortabelt. Kort vei til øst og vest og U-bahn rett i nærheten. Hotellet har en hyggelig vinbar i 1. etasje der prisene var veldig fine. Fint å dele en vin før man går ut på byen. Betjeningen smilte og gjorde alt riktig. Rommet vi bodde på var veldig stort, med ditto balkong. Value for money!

Romtips: Leilighet høyt oppe med balkong. Man kan nesten gå seg bort :-)
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ArntAndersrod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser