Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Vemund Bø F
Heggedal, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. aug. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
H3120-GM, ManagerMercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. sep. 2019
Dear Vemund Bø F,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Falk Bartels
General Manager
h3120-gm@accor.com
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 718
kr 2 531
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.3 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 367
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.5 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Restaurant
Romservice
kr 1 081
  • Tripadvisor
    kr 1 077
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.3 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 848
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Hyatt.com
1.4 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 366
kr 1 132
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Official Site
    kr 1 202
2.4 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 220
kr 1 164
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.2 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 117
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 005
  • Booking.com
4.2 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Official Website
    kr 1 005
  • Algotels
1.7 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Restaurant
The Circus Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 290
  • Official Site
2.5 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Single / double room
Bli belønnet med One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 1 073
  • Booking.com
5.6 km fra Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Berlin
Anmeldelser (3 903)
Filtrer anmeldelser
3 903 resultater
Vurdering fra reisende
2 293
1 364
182
34
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 293
1 364
182
34
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 903 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Fint hotell med store rom. God frokost med glutenfrie alternativer. Hyggelig terrasse og bar. God beliggenhet, rett ved Check point Charlie i «Mitte» Flere gode restauranter, shopping og severdigheter i gangavstand. Bor gjerne her igjen!

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
H3120-GM, General Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit and for taking the time to review your stay with us. We are very pleased that you rated us highly and are delighted that you really enjoyed your stay with us and the room & the breakfast in particular. Our guests deserve the best. We hope to see you soon again and that our services will ensure another rewarding and enjoyable visit with us.

Best regards,

Falk Bartels
Director/General Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2017

Har erfaring med Mercure hoteller, bl.a. fra Paris. De er supre og ser ut til å ha hyggelig betjening over alt.
Beliggenheten i Berlin er topp. Mitt mellom øst og vest.
Berlin har ikke vært noe ønske hos meg, men jeg ble helfrelst. Mye historie og vakre bygninger og mange grønne lunger.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ingri elise b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benedikt H, Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2017
Google-oversetting

Dear ingri elise b

Thank you for the 5/5 Point - review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Sincerely,
Benedikt Heydweiller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017

Fine store rene rom med gode senger og stort bad.
God frokost og bra room-service - hotellet har proffe ansatte både i resepsjonen og serveringspesonale - beliggenhet er sentralt slik at det er gåavstand til det meste av severdighetene. Anbefales

Romtips: Business class
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jimmy W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Vi har bodd en langhelg på dette hotellet og er meget fornøyd. Rent, pent og romslig rom. Nydelig og innholdsrik frokost. Hotellet ligger sentralt men alikevel rolig til. Vi gir våre beste anbefaling. Kommer til å velge dette hotellet ved neste Berlin-tur😀

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 373eirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benedikt H, Manager på Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2017
Google-oversetting

Dear Eirin S,

thank you very much for your kind feedback!
We hope to welcome you back in Berlin soon

Sincerely
Benedikt Heydweiller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2017

Her bodde vi sentralt og komfortabelt. Kort vei til øst og vest og U-bahn rett i nærheten. Hotellet har en hyggelig vinbar i 1. etasje der prisene var veldig fine. Fint å dele en vin før man går ut på byen. Betjeningen smilte og gjorde alt riktig. Rommet vi bodde på var veldig stort, med ditto balkong. Value for money!

Romtips: Leilighet høyt oppe med balkong. Man kan nesten gå seg bort :-)
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Arnt A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser