Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Priceline
USD 156
Vis tilbud
Trip.com
USD 156
USD 80
Vis tilbud
FindHotel
USD 156
USD 80
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 256)
Filtrer anmeldelser
1 256 resultater
Vurdering fra reisende
189
424
368
168
107
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
189
424
368
168
107
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 256 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2018

Sentralt hotell. Ok frokost. Noen rom er pusset opp. Rommene som vender ut mot gaten har verandaer. Badet var svært lite og trangt. Sengen var løs og trillet hit og dit. Ikke lys i taket.
Rett utenfor vinduet var det store maskiner som startet arbeidet klokken syv om morgenen.
Betjeningen på dagen var ok. Om natten svært lite hjelpsomme. Diverse gjester oppholdt seg i korridoren om natten. Løpende og skrikende. Smelte med dører og var ikke tilsnakkendes. Nattevakten forstod plutselig ikke engelsk, så det ble ikke mye søvn.

Romtips: Finnes ikke rom hvor man kan sove godt.
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mark_apart_hotel, Front Office Manager på Mark Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018
Google-oversetting

Dear Erik, Thanks for your kind and warm feedback regarding your last stay. Your information help us to check our services and to uncover weaknesses in the sense of our target of satisfied guests. We hope you will give us a second chance to proof our service and we are looking forward to welcoming you again in our hotel. Your Team of the Mark Apart Hotel Berlin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Det var flotte rom og sentral beliggenhet.Rene og pene rom. Det var det som var bra. Ellers elendig service. Lite hyggelig betjening. Jeg tok tre ganger opp med personal at dørhåndtak til nødutgang 4.etg var løst. Ingen ordnet opp.
Nå er det mye bråk fra byggearbeid i nabohus.
Anbefaler å velge noe annet.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Liven123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mark_apart_hotel, Front Office Manager på Mark Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2018
Google-oversetting

Dear Liven123,
thank you very much for taking the time, commenting on your stay and are very sorry that we were unable to meet your expectations. Your information help us to check our services and to uncover weaknesses in the sense of our target of satisfied guests.

We hope you will give us a second chance to proof our service and we are looking forward to welcoming you again in our hotel.

Your Mark Apart Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017

Her bor man rimelig i et ok hotell med grei frokost. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til Kurfyrstendamm og har gangavstand til de mest besøkte attraksjonene der. Det er ellers mange gode rimelige restauranter i små-gatene rundt hotellet. Prøv å få rom mot bakgården. Der er det svært rolig med tanke på at man er i sentrum av en storby.

Romtips: Mot bakgården litt høyt
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Øystein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mark_apart_hotel, General Manager på Mark Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your comments. We are glad you spend an enjoyable time in Berlin and are looking forward welcoming you back soon. Your Mark Apart Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2016 via mobile enheter

Frokost ok. Rom slitt flekkette vegg til vegg teppe ok. Betjening ok men ikke mer. Bad slitt men stort badekar å dusj ok pluss. Seng stoler ok tv bare lokale kanaler. Garderobe pluss. Alt i alt et hotell som passer best som overnatting å ikke opphold på ferie.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 213runem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mark_apart_hotel, General Manager på Mark Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2016
Google-oversetting

Thank you very much for your comments we are glad you spend an enjoyable time in Berlin, whilst understanding we could not fully meet your expectations.
Your Mark Apart Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2016

Flott beliggenhet, men styr unna!!! Ansatte var uerfarne og lite hyggelige.... Vi hadde innbrudd på flere rom.... Fikk lite hjelp !! Personalet ønsket ikke å kontakte politiet.... Møkkete og slitt på endel av rommene mens noen var pusset opp. Dropp dette!!!!

Romtips: Dropp å bestille på dette hotellet!!!
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Lena_S178
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mark_apart_hotel, General Manager på Mark Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2016
Google-oversetting

Thank you very much for taking the time, commenting on your stay and are very sorry that we were unable to meet your expectations.
Our team is know to be very professional, kind and always willing to help. We are sorry to hear that you have not met this attitude throughout your stay. Your comments have been taken into considerations.
Your Mark Apart Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser