“Uten mat og drikke, i Berlin? - ikke!! :)”
Anmeldelse av Oyster Bar KaDeWe

Oyster Bar KaDeWe
Vurdert som nr. 67 av 10 858 Restauranter i Berlin
Prisklasse: kr 35 - kr 4 615
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost
Omgivelser: Schöneberg
Anmeldt 20. mai 2019

For Berliner er det største hobby " å kose seg med noe mat og drikke"! og egentlig nokså likegyldig til når på dagen :) - det smaker til enhver tid, i 24 timer :) Ta deg en tur i 6. etasje på KaDeWe, "Feinschmeckeretagen", samme når på dagen - her koser seg Berlin! - på forskjellig vis. Da er det bare å finne "die Austern Bar" - daglig friske østers fra Frankrike, Skottland, Irland. Dertil åpne Champagner eller en hel flaske - noen tar til takke med en tørr Riesling. Nybegynner? - da kanskje holder det for første gang med "en" gratinert Imperial-østers! - meget bra, nesten posjert og med Sc Hollandaise, brødkurv, smør. Jeg pleier å si, alt må prøves, i det minste å putte det i munnen og kjenne litt av smaken og konsistensen - det er lov å spytte ut hvis man ikke ønsker det. :) - velbekomme

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Axel S

Anmeldt 15. februar 2016

en deilig sjølunch restaurant hvor du kan velge mellom alt fra havet, fersk og noe fortsatt levende, stressende atmosfære som det gjerne er på et kjøpesenter men nydelig mat, dette kan dem. kommer igjen.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, RoMa00711
Anmeldt 4. august 2015

Vi var her for tredje gang. ange mennesker, men fikk raskt en plass, Min kone tok som vanlig 7 forskjellige østers og et glass hvitvin. Jeg prøvde med på gratinert østers med en øl. Veldig godt. Treg men god service

Dato for besøk: mai 2015
2  Takk, imol2015
Anmeldt 9. juli 2015

svært god kvalitet på maten. Hyggelig og opplagt servitør til tross for folkehavet han arbeidet i. Vi kunne velge blant mange ulike østerstyper og servitøren hjalp oss til gode valg.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Anne-BenteF
Anmeldt 20. juni 2015

Tok turen til 6. etasje i KDW. Surret rundt med halvåpen munn i en time. For et utvalg av mat i alle fasonge og avskygninger. Smaksprøver og store øyne, kjøtt, fugl, fisk, vin, champagne på alle måter. Vi benket oss på Oyster Bar hvor en tok Oyster Mix til rundt 22 euro bestående av 7 forskjellige østerser. Hun likte ikke østes, og bestilte røkelaks, også den svært bra. Et gass av husets hvite var god og passende og kostet knappe 5. Kan være tett med folk av og til, men det merkes ikke. Man sitter der og koser seg og kan følge med fagfolkene som ordner med maten to, tre meter unna. Dette blir fast innslag på fremtidige turer til Berlin. Vi tok taxi fra området Brandenburger Tor, og det ligger 10-12 euro pr. vei. Ingen vits i å dra bilen med ut i berlintrafikken hvis man kan unngå det.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, staroe

Reisende som så på Oyster Bar KaDeWe, så også på

Har du vært i Oyster Bar KaDeWe? Del dine erfaringer!