Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
Agoda.com
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
Algotels
Expedia.comkr 2 383
Trip.comkr 2 654
Se alle 17 tilbud
2 709
2 709
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Her klaffet absolutt alt. Helt makeløst.
Supert rom (management suite), fabelaktig servise, flott frokost og stille rom med utrolig god seng. Rolig og stille! Jeg kommer definitivt tilbake her!

Med tanke på det produktet vi her har fått, så er det full score. Stort bad, rene og varme gode hånklær og god plass på rommet. Egen walkin klesskap og minikjøkken. Ny favoritt i Berlin. Skal tilbake her. Definitivt.

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, bj_rnegilt
THE-MANDALA-Team, Leiter Gästebetreuung på The Mandala Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Dear valued guest,

Thank you very much for providing us with great feedback about your stay at THE MANDALA HOTEL.

We are delighted to hear that your entire stay was to your complete satisfaction and that we could convince you with your calm and spacious room and the comfortable bed.

Your remarks about our breakfast make us particularly happy, since our team works hard on providing great products in a nice atmosphere with an impeccable service.

It was our great pleasure being your hosts and we are pleased to hear that you already decided in favor of our hotel for your next stay in Berlin again. We are looking forward to having you back as a guest again soon and we stand at your disposal for any inquiry.

Anmeldt 29. januar 2017 via mobile enheter

Flott hotell i luksus klassen i Berlin. Nydelige rom, god service og en veldig bra frokost. Kan også anbefale spa i topp etasjen med flott utsikt.
Hotellet ligger sentralt i forhold til U og S bahn og man kan gå til Lafayette og mall of Berlin om man ønsker shopping i nærheten.

Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, tritratri
THE-MANDALA-Team, Leiter Gästebetreuung på The Mandala Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2017

Dear tritratri,
Thank you very much for writing about your experiences at THE MANDALA HOTEL. We are delighted to read that you enjoyed your stay with us and therefore will recommend us, the hotel and our ONOSpa. We are looking forward to welcoming you back soon.

Anmeldt 2. desember 2014

Dette hotellet har en super beliggenhet. Siden vi var der på juleshopping var det positivit med gåavstand til flere fine shoppingsentre og et par veldig flotte julemarkeder. Det var også greit å ta banen, da den er like borti gata. Selve hotellet er pent, og har hyggelig betjening (det var nesten litt i overkant god service at en ansatt fulgte oss til rommet ved ankomst). Rommet var flott og stort, badet var greit, men ikke mer enn det. Vi var på massasje på SPA avdelingen, og denne var bra. Frokosten var kjempegod, med godt utvalg av brød, pålegg, frukt, yoghurt og masse forskjellige juicer. I tillegg kunne man bestille varm mat som pannekaker, egg & bacon, samt kaffe/te. Det eneste minuset med dette hotellet var egentlig at det var ganske dyrt og at frokosten ikke var inkludert i prisen. Men vi vil gjerne bo der igjen!

Dato for oppholdet: november 2014
Takk, Kjersti B
Anmeldt 30. juli 2014

Beliggenheten er helt perfekt i Berlin! Drømme rom, hadde alt du kan tenke deg, pluss litt til:) Hotellet hadde en fin og avslappet atmosfære! Bemanningen var blide, hyggelige, og svært service innstilte!! Kort sagt drømme hotell:)

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste alene
2  Takk, JohannesH
Anmeldt 22. oktober 2013

Bodde der i 3 netter i oktober. Ingenting å utsette på hotellet. Store rom, og veldig fint. Fin beliggenhet. Kommer garantert til å bruke samme hotell neste gang i Berlin. Bodde på et rom med stor balkong, og et bad som er større enn de fleste vanlige hotellrom.

Romtips: Management suite hadde balkong. Veldig stilig.
Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste alene