Stor plass med butikker, spisesteder, attraksjoner. Busser, trikker,togstasjon og undergrunn. Kort vei til elva Spree hvor det går båter.
Kjapp tur med undergrund til Alexanderplatz. Masse liv og røre i oktober. Usikker på hvordan det er det resten av året. Mange boder med alt av rariteter. Øl, godis, håndarbeid osv. Og at Primeark er rett ved gjorde susen for ungdommen.
var der under Oktoberfesten, full fart, slik man kan vente at et øltelt har, lett å komme seg dit. hyggelig om kvelden. ellers har stedet flotte kjøpesentre og butikker
Her må man dra! Nå vet vi ikke om det er så mye liv der hele året, som det var når vi var der, men det var iallefall ekstremt hyggelig når vi var der, og noe for alle aldre.
Her var cocktailboder, sangriaboder, crepe-boder, matboder, markedsboder, klovner, robot, show, klesboder, stor ball man kan krype inn i, og rulle på vann. Det var mye inntrykk, smaker, stemning, ja, i det hele tatt!
Ambefales!
Flott atmosfære, noe å spise / drikke for enhver smak. Sentral beliggenhet, og kun noen meter fra området finnes stille gater.
Hotell Park Inn er billig uten frokost (frokost koster 19 eur per pers) - men rett utenfor på kafe får du frokost til 8 Eur.
Plassen er sto med masse butikker, den ligger sentralt med restauranter rett i nærheten. Men det er ikke noe veldig spesielt med plassen.
Oliver