Alexanderplatz ligger i kjernen av Berlin. Her er butikker, spisesteder, gatemusikanter og gjøglere som samlet sett skaper et rikt folkeliv. Her er både T-bane stopp og trikk som passerer.
Før jul så bør man ta seg en tur hit når det begynner å bli mørkt. Stort og fint julemarked som er verdt å ta med seg.
Her er det meste; TV Tårnet, Togstasjonen, Kirker, Rådhus, Museum. Men det som trekker folk flotte restauranter, Fontener, marked, Show og utstillinger. Parker og store åpne områder som hele tiden yrer av folk på tur til attraksjoner og nærliggende kjøpesenter. Må oppleves
Alexanderplatz er et greit utgangspunkt for å få utforsket Berlin. Herfra kan man på få minutter til fots finnes mange restauranter og shoppingmuligheter.
Koselig med vår- og påskemarked på Alexanderplatz. Mange boder med salg av mat og påsketing. Uteservering og liv og røre.
Sol, varme og vår i lufta da vi besøkte Alexanderplatz på palmesøndag. Her var uteserveringen godt i gang og det var mange boder hvor man fikk kjøpt mat og drikke i alle varianter, samt påskevarer i alle varianter. Koselig besøk på en travel Alexanderplatz