Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
FindHotel
USD 129
USD 99
Vis tilbud
Hotels.comUSD 113
TravelocityUSD 113
getaroom.comUSD 129
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 094 resultater
Vurdering fra reisende
517
440
111
19
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
517
440
111
19
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 094 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018

Sentralt beliggende hotell. Vi var 4 voksne venninner som bodde på hotellet fra fredag til søndag. Vi hadde bestilt to dobbeltrom. Alt ved hotellet er helt topp; bortsett fra at det ikke fantes dør inn til badet. Kanskje fint for frie mennesker, men vi hadde satt pris på mer privatliv. Nydelig frokost med alt du trenger.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, annrikken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Danny_Lindner_Berlin, Leiter Gästebetreuung på Lindner Hotel Am Ku'damm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018
Google-oversetting

Hi there annrikken!

Thank you very much for choosing our hotel for your Berlin trip with friends and thank you for letting us know how you felt about your time with us. We have forwarded your kind words to our team and every one appreciates the kind gesture. We are sorry though that our room design didn't turn out as you expected it to be. Granted, our open bathrooms are not everyones cup of tea. We do hope that we'll meet again anyway. We can't wait.

Best regards

p.p. Danny Bohrisch
Coordinator Guest Relation, Quality & Revenue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Det er tredje gangen vi bor på dette hotellet,veldig fornøyd med hotellet og betjening. Sentralt beliggende i Berlin med kort vei til det meste. Anbefales som ett topp sentrums hotell
Frokosten er veldig bra.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 476knutr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Danny_Lindner_Berlin, Leiter Gästebetreuung på Lindner Hotel Am Ku'damm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2018
Google-oversetting

Hey there 476knutr,

What a great review! Thank you so much for your visit and your loyalty to us. We are glad that you do enjoy your time in Berlin again and again. There is nothing better than getting praise like that. We hope to be able to welcome you many times more. We can't wait. :-)

Best regards

p.p. Danny Bohrisch
Coordinator Guest Relation, Quality & Revenue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2017

Dette hotellet har super beliggenhet rett på Ku’damm. Velgig hyggelig betjening som lot oss sjekke inn før kl 15.00, da rommet vårt var klart. Rent og fint moderne rom. Minibar med litt forskjellig utvalg til 3 euro. Ingen kaffe/te koker, men en kunne få kaffe fra automat i loungen til 2 euro. Nydelig frokost med godt utvalg av pålegg, brød egg i forskjellige varianter. Frokostblandinger og youghurter. Frokostbetjeningen var også hyggelig. Hotellet ligger sentralt til restauranter, puber og kollektiv transport. Stille og rolig området selv om det var på Ku’damm

Romtips: Second floor
Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sirilf2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2016

Bra hotell, ligger veldig sentralt til i forhold til hva Berlin har å by på. Hyggelig betjening. Rent fint rom. Junior suite.Lite støy selv om hotellet ligger rett ved hovedgaten. Baren stengt for sesongen(november). Men det er nokk av dem rett ut av hotell. God frokost.

Romtips: oppgrader gjerne fra vanlig standard rom. Betydelig større rom og egen sittegruppe.
Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, frode264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
N6191FSdavid_l, Manager på Lindner Hotel Am Ku'damm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2016
Google-oversetting

Dear Frode,
We are pleased to hear that you liked our hotel and the location. We would be delighted to welcome you back soon at the Lindner Hotel Am Ku’damm.
Best regards
Jessica Schöndorf
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 via mobile enheter

God beliggenhet, gangavstand til kollektiv frafikk som u-og s-bahn.
Hotellet ligger midt på ku-damm i Berlin.
Romet var stortsett rent, men hele hotellet virker litt utslitt.
Frokosten var veldig god, og når du har glemt å spise berlin sin currywurst, kan du gjør det der :-)

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P4806YUannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
N6191FSdavid_l, Manager på Lindner Hotel Am Ku'damm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2016
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for taking the time to give us your feedback.
We are very sorry that you had the Impression that the hotel is worn. We are constantly working on refurbishments and investments to refresh our product all the time. We are sure you will have a different experience next time with us.
Best regards
Jessica Schöndorf
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser