Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 633)
Filtrer anmeldelser
1 633 resultater
Vurdering fra reisende
480
789
271
63
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
480
789
271
63
30
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 633 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2016

Rommet var ikke tilrettelagt godt nok. Altfor lav seng, trangt bad og lavt toalett uten håndtak. Måtte ha med hjelper for å komme inn på hotellet. Hotellet var ikke behjelpelig i det hele tatt vi trengte høyere seng. Vi måtte låne en madrass fra en av de andre deltakerne og bære den til vårt rom.

Romtips: Hotellet fungerer ypperlig for funksjonsfriske med ekstrem fin beliggenhet
  • Opphold: september 2016, reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, GeirB178
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2016 via mobile enheter

Kjempefint hotell! Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Veldig sentralt i nærheten av Checkpoint Charlie. 50 meter fra nærmeste U-Bahn (kochstraße).
Eneste minus jeg kan komme på er at når man dusjer blir hele badegulvet vått, ettersom de ikke hadde noen list rundt dusjen, kun dusjforheng.

Opphold: januar 2016, reiste som et par
Takk, Thomas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2014

Vi var i Berlin for første gang og bodde på Angleterre. Hotellet var litt strengt og upersonlig men rolig og fredelig. Hjelpsom betjening, deilige senger og rom med effektiv aircondition. Et fint sted å bo dersom man ønsker aktiv dagtid og god nattesøvn. God frokost. Anbefales.

  • Opphold: juli 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Victoria J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2014

Bodde her alene ei helg. Rommet var reint og senga var veldig god. Frokosten var grei, men ikke fantastisk. Dette var første gang jeg var i Berlin så jeg ble litt overasket over at det var utrolig lite med tilbud på kvelden i nærheten, veldig stille og kjedelig. På dagen derimot ligger det greit til med tanke på å komme seg hit og dit.

Det er gratis WiFi med 5/0.5 Mbps, helt greit. De har såkalt fitness-rom, men dette var stusslige greier. Dette er sikkert greit for unge familer som vil spare på utgiftene, men for de som vil oppleve litt av hva byen har å by på av liv vil jeg anbefale området som ligger rundt Oranienburger Strasse.

  • Opphold: mars 2014, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, André Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2013

Veldig god beliggenhet ift U-bahn og lett å komme til og fra. Kort vei til Checkpoint Charlie og flere andreseverdigheter, museer, osv. Rolig atmosfære på hotellet, og rommene er bra. Pluss for god frokost.
Kan anbefales.

  • Opphold: juli 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ArnsteinD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser