Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:30
Lagre
Big Bus Berlin Hop on Hop off-tur med valgfri Walking Tour
316

Bestill på forhånd
fra
USD 21,90
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Zoo Berlin på
fra USD 21,90
Mer informasjon
fra USD 30,65
Mer informasjon
Sykkeltur i Berlin
797 anmeldelser
fra USD 78,83
Mer informasjon
fra USD 10,95
Mer informasjon
Anmeldelser (8 923)
Filtrer anmeldelser
8 923 resultater
Vurdering fra reisende
4 805
2 534
962
340
282
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 805
2 534
962
340
282
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 8 923 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2018

Nydelig Dyrepark med lett tilgjengelighet til akvariet. Mange dyr å se, pandaene er spesielt interessant, da det er de eneste i Tyskland. Bra restaurant midt i, ikke minst en enorm lekeplass som underholdte ungene i flere timer.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Sentralt beliggende dyrepark som er systematisk organisert. Dyrene ser ut til å ha det bra, og det er mange spennende arter. Kommer nok igjen her.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Denne dyreparker hadde veldig mange forskjellige dyr og omtrent alle dyrene så ut til å ha det bra, med 2 unntak som jeg håper dyrehagen tar veldig på alvor. Nesehornet bodde alene og det så ut som om den ikke trivdes i det hele tatt stakkars. Han gikk bare frem og tilbake ved inngangen til huset sitt som han sikkert er i om natten. Nesehornet burde fått mer plass å boltre seg på. Samt dyrehagen burde fått inn et til nesehornet for selskapets skyld. Den andre tingen som var ganske kritikkverdig var isbjørnen, den var inne på et område der vannet var helt grumsete. Den burde hatt tilgang til klart og rent vann som den kan svømme og avkjøle seg i. Ellers var det en flott dyrepark med gode restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 621agneteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Fremtidens dyreparker er de som har størst fokus på dyrevelferd og god plass. Berlin Zoo er ikke så ille. Det er en stor dyrepark, og mange av dyrene virker som de har god plass. Selvfølgelig må det stilles spørsmålstegn ved om det er greit å ha store dyr som elefanter, pandaer, isbjørn og liknende i dyreparker, jeg tror ikke det er fremtiden, men enn så lenge er det slik.
Savner dyrepresentasjoner slik som i Kristiansand dyrepark, og savner flere kaféer og restauranter. I Berlin Zoo er det en del stasjoner som selger is, men kun det. Ikke vann eller annen mat.
Prisen for inngangsbilletten er det ingenting å si på, vi betalte 41 EURO for to voksne og to barn, så prisen er grei.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Fint vær i hyggelig park. God informasjon om dyr og fisker. Ikke voldsom kø. Grei og rimelig mat i restaurant

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser