Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:30
Lagre
Big Bus Berlin Hop on Hop off tour med Walking Tour
242

Bestill på forhånd
fra
USD 28,64
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Zoo Berlin på
fra USD 28,64
Mer informasjon
fra USD 29,70
Mer informasjon
Sykkeltur i Berlin
782 anmeldelser
fra USD 58,34
Mer informasjon
fra USD 29,70
Mer informasjon
Anmeldelser (8 889)
Filtrer anmeldelser
8 889 resultater
Vurdering fra reisende
4 787
2 524
958
340
280
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 787
2 524
958
340
280
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 889 anmeldelser
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Oversiktlig park med mye spennende å se. Avdelingen for store katter var dessverre stengt for besøkende pga. oppgradering. Vi gikk for kombi-billett med akvariet. Fin beliggenhet og omgivelser selv om parken gjerne ikke ser like frodig ut i februar som i sommerhalvåret.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, 625franke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2019

Variert utvalg av dyr. Gode muligheter til kjøp av mat og drikke. Kjøpte ekstra billett til akvariet, det var verdt det. Dyrene så ut til å ha det bra. Rent og pent over alt. Det går med noen timer for å se alt. Kunne leie vogner til små barn som blir trette i beina.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, l0vet0travel130
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Fin og stor dyrepark hvor du kan vandre fritt og se på de mange dyrene. Ligger sentralt til og er rett ved en t-banestasjon. Variert utvalg av dyr. Litt mindre å se på om vinteren selvsagt.

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, anneveikle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Berlin Zoo er av den eldre typen, men fornyes stadig for å få best mulig levevilkår for dyrene. Her kan du vandre rundt og nyte synet av utallige tropiske og europeiske dyreslag og fugler. Det finnes kun ett enkelt spisested i parken, i tillegg til noen is- og pølseboder. Har du barn med deg, så er barnezoo`en populær. Det finnes også en fin populær lekeplass der.
Skaff deg ett kart med oversikt over foringstider.

Det er også inngang til Aquariumet direkte fra Zoo. I tillegg til fisk, finnes det også mange typer slanger, insekter og crokodiller der.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2018

Nydelig Dyrepark med lett tilgjengelighet til akvariet. Mange dyr å se, pandaene er spesielt interessant, da det er de eneste i Tyskland. Bra restaurant midt i, ikke minst en enorm lekeplass som underholdte ungene i flere timer.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser