Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig risotto og god vin! ”
Anmeldelse av Ristorante A MANO

Ristorante A MANO
Vurdert som nr. 10 av 7 899 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 43
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Friedrichshain-Kreuzberg (bydel)
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi dro hit etter god rating. Nydelig sted og flotte lokaler. Bedre risotto enn vi fikk i Roma!! Meget oppmerksom servitør og smakfull mat og det beste selskapet!!! Anbefales!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, charskristinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 620)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 2 621 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Flotte lokaler og en morsom og meget serviceminded servitør. Vi hadde reservert bord på forhånd pr. Telefon men dette hadde de ikke fått med seg, men de snudde seg rundt og fixet bord til 5 i det allerede overfylte lokalet. Deilige kjøttretter, nydelig tunfisktartar og gode skalldyrsretter. Verdt et besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, eldbj_rgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Rangert som nr 3 i Berlin, synes ikke den fortjener topp 100. Tunfisk tartar kom rett fra kjøleskapet. Nesten uten smak. Kjedelig. Ikke noe jeg vil spise igjen. Fikensausen til lammefileten fantastisk god. Lammet ok, men kjedelig. Grønnsakene kjedelige. Pana cotta for mye smaker. Vin i glass var kjedelig, men fikk veldig gode viner. Bra mat, men ikke i forhold til pris og rating.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 58hansf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

En rett var litt smakløs, ellers var resten av opplevelsen super. Delikat mat, flott lokale og god service. Ikke dyrt til å være en så gjennomført fin restaurantopplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, oivindbirknor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Dro hit etter anbefaling på tripadvisor. Reserverte bord på forhånd, innså fort at dette var lurt ved ankomst. Veldig hyggelige servitører tok oss godt i mot,
Og de hadde mye kunnskap både om maten og vinen. Begge bestilte lam til hovedrett som var helt OK ikke noe mer eller mindre. Egentlig ganske kjedelig presentert hadde forventet veldig mye mer på et sted som dette. Desserten var derimot veldig mye bedre.

Prisene var ikke så ille så absolutt verdt turen men dra dit for en hyggelig aften med selskapet du drar med ikke for den eksepsjonelle maten

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 676mathildea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ristorante A MANO, så også på

 

Har du vært i Ristorante A MANO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.