Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle”
Anmeldelse av Ristorante A MANO

Ristorante A MANO
Vurdert som nr. 11 av 7 911 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 43
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Friedrichshain-Kreuzberg (bydel)
Anmeldt 16. november 2018

Etter selv å ha arbeidet i bransjen da jeg var yngre, så jeg tidlig at dette var en god restaurant med høy standard; allerede da jeg rundet hjørnet og så inn de store vinduene som avslørerte bord bekledd i et dobbelt sett, hvite duker.

Der inne ventet proffesjonell service av kun menn, kelnere som helt tydelig har en stolthet for sitt yrke der de med vittighet og sjarme for alle gjester har stenkontroll på det de leverer av både mat og service.

Det er en liten, intim restaurant, så de har ingen garderobe i restauranten, men tar heller med jakkene inn på et "bakrom". Til og med den jakken har de kontroll på; altså hvilken som er hvem sin, noe som er en uvurderlig ekstra service.

Nydelig mat og spennende viner. Gleder meg til jeg en vakker dag drar tilbake.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Monica F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 621)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 2 621 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat, knallbra service. Betjening med snert,humor og likevel korrekt. Abefales!!!!!!!!!på det varmeste hvis du er i Berlin..

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, TA_user06262018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi dro hit etter god rating. Nydelig sted og flotte lokaler. Bedre risotto enn vi fikk i Roma!! Meget oppmerksom servitør og smakfull mat og det beste selskapet!!! Anbefales!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, charskristinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Flotte lokaler og en morsom og meget serviceminded servitør. Vi hadde reservert bord på forhånd pr. Telefon men dette hadde de ikke fått med seg, men de snudde seg rundt og fixet bord til 5 i det allerede overfylte lokalet. Deilige kjøttretter, nydelig tunfisktartar og gode skalldyrsretter. Verdt et besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, eldbj_rgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Rangert som nr 3 i Berlin, synes ikke den fortjener topp 100. Tunfisk tartar kom rett fra kjøleskapet. Nesten uten smak. Kjedelig. Ikke noe jeg vil spise igjen. Fikensausen til lammefileten fantastisk god. Lammet ok, men kjedelig. Grønnsakene kjedelige. Pana cotta for mye smaker. Vin i glass var kjedelig, men fikk veldig gode viner. Bra mat, men ikke i forhold til pris og rating.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 58hansf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ristorante A MANO, så også på

 

Har du vært i Ristorante A MANO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.