En Michelinstjerne restaurant bør imponere mer enn dette. Feiret nyttårsaften på denne restauranten. Hadde store forventinger til denne restauranten utifra anmeldelser og anbefalinger. Har ingenting å utsette på servitører. De gjorde en god jobb. Det var heller maten som var ganske så smakløs. Et par av rettene var gode, men helheten var skuffende. Vi tre som spiste der har spist på flere både en, to og trestjerners restauranter tidligere. Denne ligger langt ned på listen. Vi bodde på hotellet hvor restauranten var, Das Stue, under oppholdet, hotellet gir vi terningkast 6. Et av de beste hotellene vi har bodd på. Derfor var restauranten veldig skuffende. Vi ønsket en helt spesiell nyttårsfeiring, men gikk i stedet derifra meget skuffet. Vi kommer helt sikkert tilbake til hotellet, men da velger vi å spise ibericoskinke, gode oster og ibericocrocetter fra baren. For det smakte himmelsk.