Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 97
Expedia.comUSD 97
Hotels.comUSD 97
Trip.comUSD 97
CheapTicketsUSD 97
HurbUSD 100
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 343)
Filtrer anmeldelser
2 343 resultater
Vurdering fra reisende
1 152
972
169
34
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 152
972
169
34
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 343 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med rommet. Stort, lyst, rent og pent. Vi ba om rom vekk fra gaten da det er alltid mye trafikk der, det var ikke noe problem i det hele tatt. Vi fikk også sjekke ut sent kostnadsfritt siden det var søndag. Alt i alt meget bra service fra hotellets side.Hotellet ligger sentralt til ved Tiergarten kun 50 meter fra togstasjonen.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, staale_austrheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelBerlinTeam, Front Office Manager på Novotel Berlin Am Tiergarten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2017
Google-oversetting

Dear Guests

Thank you so much for your friendly comment. I have shared your lovely feedback with the entire crew.

Have a nice day and we hope to see you soon again

Nadine Wagner
Shiftleader Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2016

Hotell med sentral og bra beliggenhet, nær S-bahn. Berlin Zoo og Tiergarten innenfor gangavstand. Bra størrelse på rom og et veldig bra lekerom for barn like ved resepsjonen. God frokost og veldig bra service fra personalet. Kan sterkt anbefales til barnefamilier.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 552eirike
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelBerlinTeam, Q. på Novotel Berlin Am Tiergarten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2016
Google-oversetting

Hey Erik E

Thank you very much for your given feedback regarding your stay with us. It is always a pleasure to receive wonderful feedback. Please rest assured that we will share it with our team.

We are looking forward to welcome you again! Best wishes from the entire team.

Kind regards from Berlin into the North

Diana Frisch
NOVOTEL Berlin Am Tiergarten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2016 via mobile enheter

Var her også våren 2014 og klaget da på harde madrasser, fikk svar at dette skulle gjøres noe samme høst/vinter. Og det er faktisk gjort, nå var det meget bra senger-topp! Ellers alt bra, bortsett fra stive priser i restaurant og bar. Amatørmessige bartendere, ting tar tid selv med lite gjester i baren. Hotellet ligger bra plassert iht. offentlig kommunikasjon at man greier seg fint med turistbillett for S-og U-Bahn, og buss.
Vi var på bilferie og kunne parkere trygt i parkeringskjelleren. Bra rom med air.condisjon som faktisk virket, Det var elendig hastighet på Wifi' en. Frokosten var også meget bra. Tar gjerne turen hit neste gang også.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helge67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelBerlinTeam, Manager på Novotel Berlin Am Tiergarten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2016
Google-oversetting

Dear Helge,

thank you very much for your detailled and positive Feedback.

We are very happy that you like our Novotel Live'n Dream bedding concept and we will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

We look forward to welcome you soon!

Sunny greetings from Berlin,
Anna Irmer I Exec. Assistant Manager & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Reint, ryddig hotell som svarte til forventningene. Reint og stille rom. God frokost med bra utvalg. Behjelpelig og serviceinnstilt personale. Hotellet ligger nært S- bahn. Enkelt å komme seg til/fra sentrum. Rimelig overnatting, her får du mye hotell for pengene. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: april 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelBerlinTeam, Manager på Novotel Berlin Am Tiergarten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2016
Google-oversetting

Dear Anne,

thank you very much for staying with us and your excellent feedback in regards of your Berlin trip.
I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Anna Irmer I Exec. Assistant Manager & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Et typisk Novotel-hotell. Ingenting å utsette verken på rom eller frokost. Hele familien fornøyd. Spillerom for barn, og parkeringshus for bilen;) Enkelt å finne frem, og kort vei til Tiergarten. Ligger rett ved siden av S-bahn - stasjon.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 390thomasr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qualität N, General Manager på Novotel Berlin Am Tiergarten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2016
Google-oversetting

Dear Thomas R,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Berlin Am Tiergarten. It is always a pleasure to receive positive feedback.

We look forward to welcoming you soon again here.

Have a nice day!

Thomas Frisch




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser