Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grossartig”
Anmeldelse av NENI Berlin

NENI Berlin
Vurdert som nr. 320 av 7 905 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 27
Kjøkken: Fra Midtøsten, Israelsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Charlottenburg-Wilmersdorf (bydel)
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Dette stedet er en perle - god mat og trivelig atmosfære. OK pris og imøtekommende betjening. Kan absolutt anbefales - start med en apéritif i Monkey bar.
P.S. Utsikten fra toalettet er også upåklagelig

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, vesle-Mons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
neni_bikini, F&B & Admin Coordinator på NENI Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018
Google-oversetting

Hello vesle-Mons

Thank you for your nice review.

It is nice to hear, that you enjoyed your time with us.

..First of all an aperitive in our Monkey Bar, afterwards a meal in our NENI Restaurant
and next time you can have a small break in our hammocks at the 3rd floor
next to our bakery, creative shop and reception desk.

Have a good weekend!


best regards

Svenja
F&B & Admin Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 792)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 792 anmeldelser

Anmeldt 11. april 2018

Denne restauranten serverer mat fra Midt-Østen og Balkan. Enkle retter, ikke gourmet, men bra allikevel. Ta flere små retter for deling. Selve lokalet er meget bra, moderne, med store glassflater, noe som er bra siden stedet er i 10. etasje med bra utsikt over byen. Ta en tur i Monkey bar ved siden av i samme etasjen.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Mirjana R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2016

Smakfull og mektig mat som er deilig krydret og autentisk. Desserten, som besto av iskrem, kaker og en daddel- og nøtteblanding, var himmelsk.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, sistersisters2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Vi forsto egentlig ikke så mye av menyen, men bestilte kun glutenfritt da vi hadde med noen som ikke spiste gluten. Alt var spennende og godt og alle ble passe mette. Utsikten var flott i alle retninger og personalet hyggelig. Litt vanskelig å bestille til barna, da alt var så fremmed, men vi delte alle rettene så de fant noe de likte alle sammen.

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, 415benter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2016 via mobile enheter

Vi fant restauranten ved en tilfeldighet og ble svært positivt overrasket. Nydelig mat og hyggelig betjening. Utsikten er selvfølgelig noe for seg selv, men den glemmer du nesten når maten blir servert. Prøv karamellisert aubergine!

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, 821michalj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på NENI Berlin, så også på

 

Har du vært i NENI Berlin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.