Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
USD 111
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 133
USD 98
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.08.21
Hotels.comUSD 111
CheapTicketsUSD 111
Lol.travelUSD 133
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 260)
Filtrer anmeldelser
4 260 resultater
Vurdering fra reisende
1 309
1 876
721
206
148
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 309
1 876
721
206
148
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 4 260 anmeldelser
Anmeldt 23. oktober 2018

Veldig greit hotell, sentral beliggenhet, god mat og fint rom. Hyggelig betjening både i resepsjonen og matsalen. Minus for at kaffemaskinen i baren var i ustand. Det var også litt støy fra gata utenfor.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Aud G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018

Rommet var ganske romslig, lobby og restaurant virket ikke overfylt selv med ganske mange gjester. God frokost, vennlig betjening. Kunne nok vært pusset opp, men helt ok standard. Hjelpsom personale i resepsjonen. Tilbød oppbevaring av bagasje i eget rom, føltes trygt.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Inge J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2017 via mobile enheter

Dette er en av de sentrale hotellene i Berlin. Man får helt grei standard ,selv om deler av hotellet trenger oppussing , Frokost er rikelig og bra. På TV også noen engelske kanaler.Allikevel ingenting som var ekstraordinært

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 316tiinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Da vi kom til hotellet, hadde vi fått feil rom. Vi hadde fått et mindre rom enn vi hadde betalt for. Heldigvis hadde jeg med meg papirer på dette. Måtte diskutere litt med den ene ansatte, men fikk tilslutt det rommet vi hadde betalt for.

Det som var negativt var balkongen, det ble skrevet at det skulle være med balkong. Det første rommet vi fikk var ikke med dette, som vi skulle ha (+ at det var mindre) men det andre rommet vi fikk skulle det være med balkong. Disse såkalte balkongnene, kunne du ikke gå ut på.
Du kunne bare åpne vindu, og der var det en stor kant, men vi kunne ikke bruke disse :/ Det ble vi litt skuffet over.

De var hjelpsomme mtp busser, hva vi kunne se på og prisene ( hvilken som var billigst)

Det ligger veldig sentralt til og turistbussen gikk rett ved hotellet. De fleste steder kunne du gå til ( når det er pent vær) vi kom midt i snøværet i april, men unngikk det verste av uværet heldigvis :)

Alt i alt hadde vi en fin opplevelse på hotellet, og skal vi til Berlin igjen, kan det hende vi tar dette hotellet igjen også :)

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Nemimi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelBerlinBerlin, Coordinator på Hotel Berlin, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017

Hei Nemimi,
takk for at du reservere rom på Hotel Berlin, Berlin og at du tok deg tid for god og detaljert vurdering.
Fordi vi bryr oss om tilfredsstillelse av våre gjester svært viktige, er vi glade for at du har da fortsatt ganske komfortabel du med oss. Vi beklager imidlertid at dette ikke fungerte med en gang, fordi selvfølgelig våre gjester booket rom for. Likevel er det gledelig at dine bekymringer kan løses, og du var fornøyd.
Vi ønsker deg velkommen igjen når som helst i vårt hotell og forbli inntil da hilsen
Hendrikje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2016 via mobile enheter

Vi hadde et kjempe fint opphold, kan ikke sette fingeren på noe. Fint hotell, hyggelig personal og god mat. Kommer gjerne til bake. Berlin var en NYDELIG by og kan anbefales på det sterkeste i juletider.

Monica

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Monica B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelBerlinBerlin, Business Development Coordinator på Hotel Berlin, Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2017

Elsker Monica B,
Takk for flott anmeldelse på Tripadvisor .
Det er hyggelig å lese at du følte seg komfortabel med oss og vi kan være det perfekte utgangspunkt for en tur til Berlin.
Vi ville derfor være glade for å ønske deg en mer tid på hotellet.
Med vennlig hilsen,
Stefanie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser