Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaos”
Anmeldelse av L'Osteria BIKINI Berlin

L'Osteria BIKINI Berlin
Bestill på internett
Vurdert som nr. 776 av 10 278 Restauranter i Berlin
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Omgivelser: Charlottenburg-Wilmersdorf (bydel)
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Lang ventetid på mat, manglende tilbud om drikke på bordet, surr med bestillinger og generelt kaos blant personale.

Dato for besøk: september 2019
Takk, p_lerikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
losteria_pizza, Manager på L'Osteria BIKINI Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden
Google-oversetting

Ciao and just a short note to say how very sorry we are! We do understand your annoyance. We canassure you that we take your complaint seriously and will do our best to put things right. There can sometimes be hiccups, especially when we are full to capacity.

Cordiali saluti,
The L'Osteria Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 544)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 544 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Hele familien valgte pizza til lunsj, klassisk utvalg i varianter. Skulle gjerne visst på forhånd at pizzaen var så store, da vi var 3 voksne og 2 barn ble en pizza til hver altfor mye, det hadde holdt med 3 til sammen. Ellers var maten kjempegod, kan varmt anbefale plassen, men se opp for stor pizza!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, tmiversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
losteria_pizza, Manager på L'Osteria BIKINI Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019
Google-oversetting

Grazie mille for your feedback <3!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Dårlig opplevelse. Lang ventetid ved bordet og ikke tilbud om drikke i påvente på maten. Mat og drikke har enda ikke kommet selv etter 35 min.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, teggy68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
losteria_pizza, Manager på L'Osteria BIKINI Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2019
Google-oversetting

Ciao Teggy68,

Many thanks for your feedback. First things first: We're pleased that you came to us, so we were especially upset to read your feedback.

I would like to say on behalf of the whole team that we're very sorry that our service was messed up and that you had to wait so long for your food. We understand your annoyance very well. To put it bluntly, it was not a good day for us. Of course that is no excuse for you having to wait for such a long time. At our next team meeting we will have another thorough discussion about what happened to you, so that we can ensure that such things don't happen again.

Cordiali saluti,
The L'Osteria Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Lang kø for å komme inn, populær plass. Hyggelig personal som hadde det travelt men ga riktig god service. God mat og drikke. Veldig bra priser

Dato for besøk: april 2018
Takk, agathe l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Naomé G, Social Media Manager på L'Osteria BIKINI Berlin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018
Google-oversetting

Grazie mille!
It was great to have you with us and we're glad that you were so impressed. And yes, our dishes are prepared with love. We're glad that you could taste that. Do come again soon! Thank's for the feedback about our Service and the prices :) We are very often fully booked, especially at busy times, but we try to meet every request for a table nevertheless but it's always good to have a reservation ;)

Cordiali saluti!

Naomé

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2018

Servicen var elendig!!
Vi ble bedt om å vente på bord og det skulle bare ta 5 minutter. Vi så at det var menge ledige plasser men vi ventet. Vi satt å ventet over 40 minuter uten å få noe bord. Hvergang vi prøve å snakke med en servitør sa de at vi skulle snakke med annen servitør. Etter å ha venter så lenge var vi nøtt til å gå ved ingangen å be om bord igjen.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JanetG1412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på L'Osteria BIKINI Berlin, så også på

 

Har du vært i L'Osteria BIKINI Berlin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din