Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avsluttet jentetur her :)”

Madami - Mom's Vietnamese Kitchen
Vurdert som nr. 81 av 7 811 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 11
Kjøkken: Asiatisk, Vietnamesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Avsluttet en kjempefin jentetur her. Vi bestilte 3 retters m1 med vin til. Veldig positivt overrasket. Maten ble servert fort og var fantastisk. Jeg tror jeg aldri har fått bedre crispy duck. Vi betalte 650 kroner for begge to. Absolutt valuta for pengene!! Og en perfekt avslutning på tur!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 615marie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 886)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 2 886 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Tror kanskje denne restauranten finnes flere steder i Berlin.
Vi spiste på Rankestraße 2, 10789 Berlin, Tyskland.

Flott sted, bra service, god og mye mat for en billig penge!

Kommer gjerne igjen, anbefaler!

Dato for besøk: august 2018
Takk, nettepaatrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt nr 55 og den skuffet ikke. Store porsjoner og nydelig smak. Topp kvalitet på mat. Lokalene var litt mørke, men beliggenheten god.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2018

Hyggelig atmosfære med god mat. Rask servering og hyggelig vertskap. Jeg fikk anbefalt en pho-suppe av servitrisen, og ble ikke skuffet!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gustav Haugen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2018

God vietnamesisk mat til fornuftige priser. Vi bestilte en rett for to personer med forskjellige typer mat.
Anbefales

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Rogalending698
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madami - Mom's Vietnamese Kitchen, så også på

 

Har du vært i Madami - Mom's Vietnamese Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din