Tore L
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Monique Kallies, Gästeservice/EmpfangAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. mars 2024
Dear Torel,

It brings us immense pleasure to hear such positive feedback about your stay at the Adina Berlin Checkpoint Charlie. We're delighted to know that you appreciated our spacious rooms, breakfast selection, and the service provided by our dedicated staff.
Berlin indeed offers a unique blend of history, culture, and entertainment, making it a fantastic destination for weekend trips. We hope that you were able to explore and enjoy all that it has to offer.
Should you find yourself planning another trip to Berlin, we look forward to welcoming you back to the Adina Berlin Checkpoint Charlie for another great stay.

Kind regards, your Adina Berlin Checkpoint Charlie Team
1 161
2 823
1 161
Anmeldt 10. april 2019 via mobile enheter

Dette hotellet vil jeg anbefale! Deliat, rent , gode senger og velutstyrte praktiske og gode leiligheter.
Vi møtte forskjellige mennesker i resepsjonen, alle vi møtte var svært vennlige og hjelpsomme. I forbindelse med resepsjonen kunne vi sitte godt og nyte synet av en alltid brennende peis. Restauranten hadde også veldig god mat. Hotellet la veldig sentralt til i bydelen Mitte. Selv om bydelen er stor, var det veldig mye vi kunne gå til.
På dette hotellet følte vi oss sett og i vare tatt.
Wenche

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Settnes
André H, General Manager på Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019

Greetings from Berlin!

It long time ago, however first and foremost we would like to thank you for your kind review. We do put a lot of effort and passion on a daily basis to make sure that our guests have a great experience while staying with us, and getting to know this has been the case it is the biggest prize we can possibly ask for.

We truly look forward to personally welcome you back many more times to come in the near future. For us will be an absolute privilege.

Until then, please receive our warmest regards.
André Hummel

Anmeldt 10. august 2018

Var her en uke, 2 voksne, 2 unger. Hadde et rom på ca 40 kvm, virket veldig romslig. Stort soverom med skyvedører til garderoben, stort speil. Tv både i stue og på rommet. Ungene lå på sovesofa i stue. Stort bad med badekar, dusj, og vaskemaskin/tørketrommel. Eget kjøkken med oppvaskmaskin var veldig greit å ha. Fin utsikt til bakgården fra kontordelen av rommet. Air condition virket perfekt i varmen.

Positivt inntrykk av alle som jobbet her, enkelt å ringe taxi som er der iløpet av minuttet. Hotellet ligger ganske sentralt, gåavstand til Gendarmenmarkt og Museumsinsel. Er en Lidl butikk, apotek, bakeri og kinamat rett i nærheten. FOr ungen så er det 2 ok lekeplasser rett over gata som er veldig greit å slappe av på etter lange dager. Hotellet har også basseng, treningsrom og spabad.

De eneste negative ting med dette hotellet er at senga på soverommet var veldig hard, men kjente det om morgenen. Kunne trengt en skikkelig overmadrass. Opplyser også at en må betale City Tax, ca 60 kr per natt når man sjekker ut.

Vi er veldig fornøyd med hotellet, og vi absolutt anbefale det og forhåpentlig bo her en annen gang.

Romtips: Leilighetene er fantastiske hvis du har små barn.
Dato for oppholdet: august 2018
Takk, MisterRAJ
Anmeldt 7. desember 2017

Vi fikk en meget hyggelig mottagelse i resepsjonen ved ankomst til hotellet. Rommet var i tillegg klart. Rommet var mer en liten leilighet med kjøkken som var fullt utrustet (inkluderte oppvaskemaskin og alt av kopper & kar), sittegruppe i hovedrom, skrivebord, romslig bad (inkluderte vaskemaskin og tørketrommel) og flott soverom. Alt holdt en meget høy standard. Bra frokost, men synes 19 Euro er for dyrt. Flott treningsrom og badstu. Personalet var generelt veldig hyggelige og serviceminded. Hotellet har en meget sentral beliggenhet i Mitte. Hotellet anbefales og vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, 598einarw
ClaudiaAnderle, Manager på Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2017

Dear Einar,
thank you ver much for taking time to review your recent stay.
We were delighted to hear that you were satisfied with our facilities and especially the overall service of our team members.

Claudia Anderle & Team

Anmeldt 27. september 2017

Høy standard og god service. meget vel utrustede rom med vaskemaskin, oppvaskemaskin, koketopper med fullt utrustet kjøkken etc. Bra restaurant til frokost og middag. Dersom du ikke har behov for å bo i "leilighet" ville jeg nok valgt et annet hotell. Service og beliggenhet er helt topp.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Carsten T

Dear Carsten,

Claudia Anderle & Team

Anmeldt 7. mars 2017

Fant frem til hotellet via internett, og likte det ualminnelig godt! Stikkord: Veldrevet hotell med serviceinnstilt personale, hyggelig atmosfære i fellesrom og i vår store toroms leilighet, god lydisolering, godt renhold, flott bad, godt utstyrt kjøkkenkrok, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin mv.,mangeTV-kanaler, tiltalende svømmebasseng/treningsanlegg i underetasjen. I sidegaten pågår det pt omlegging av veibanen, noe støy derfra må påregnes en stund til for de rommene som vender ut der. Vårt rom lå ut mot Kraussenstrasse, i tredje etasje over hovedinngangen, med utsikt til en liten park. Vi var lite plaget av nevnte veiarbeider. Kort vei (ca 200 meter) til supermarked (med sykkelutleie) og bakeriutsalg. Hotellet har sentral beliggenhet. Buss M48 stopper like ved (stasjon Jerusalemerstrasse). Det er ca 5-10 minutter å gå til undegrunnsbanen, stasjon Stadtmitte med linjene U2 og U6, så vi trengte ikke å bruke taxi. Altså: dette hotellet oversteg våre forventninger og vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, Evbo01
ClaudiaAnderle, Manager på Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2017

Dear Evbo01,

Christin Kanitz & Team