“Nydelig mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av AMRIT - Mitte

AMRIT - Mitte
Få mat levert
Vurdert som nr. 240 av 10 947 Restauranter i Berlin
Kjøkken: Asiatisk, Indisk, Bar
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 13. november 2018

Vi var 10 sultne (og tørste) gubber som ikke hadde lyst til å bruke tid på å velge mat, vi bare ba kelneren om å komponere og servere oss et godt måltid som vi kunne dele. Det var en utmerket løsning, vi fikk et herlig utvalg av forskjellige retter på bordet - og alt smakte utmerket. Betjeningen var hyggelig og effektiv - og fakturaen var på ingen måte avskrekkende. Amrit kan anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lars H
AMRIT-MIRCHI, Manager på AMRIT - Mitte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hello Mr. Lars H,
thank you for the great feedback! We are happy that you liked it. We hope to see you and you friends again :) 😊 Your Amrit Team

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Droppet tilfeldig inn her. Ble tatt imot av hyggelig betjening.
God mat, store porsjoner. Rask servering.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, annelisbetl
AMRIT-MIRCHI, Manager på AMRIT - Mitte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hello, Takk for din gode tilbakemelding. Vi er glade for at du likte det. Ditt Amrit-team

Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

Men dårlig oversalta Rogan Josh. Garlic nan ble en lokal deigete variant uten garlic og ost på toppen ?
Kan hende andre retter er bedre.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, t0rkjella
Anmeldt 30. mai 2017 via mobile enheter

Indisk restaurant sentralt lokalisert. Mange sitteplasser, og de hadde ikke problemer med å ta imot store selskap. Meget hyggelig betjening. Alt ble ordnet raskt og effektivt.

Hvis du ikke liker indisk mat, skal du gå forbi dette stedet. Liker du indisk mat, er dette stedet. Nydelig mat og store porsjoner. Brød, salat og ris fulgte med til alle i rikelige porsjoner. Liten gratis drink til alle da de fikk vite at vi feiret en fødselsdag. Helt greie priser. Snitt 250 -300 NOK totalt for mat og drikke.

Anbefales

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Male4online
Anmeldt 24. mai 2017 via mobile enheter

Vi er svært glade i Indisk mat og prøver som regel å finne en indisk restaurant på de stedene vi reiser. Var ikke mange indiske restauranter i Berlin men la merke til denne som var sentralt plassert ved Potsdamer Platz. La umiddelbart merke til at den var meget godt besøkt og det var mye folk hvilket ofte er et godt tegn. Vi forventet at det skulle ta lang tid før vi fikk maten, men det gikk meget raskt. Vi begge spiste lammeretter. Utsøkt kvalitet på kjøttet og nydelig smak. Er en av de beste eller kanskje den beste indiske vi har spist på! Dessuten var prisene svært hyggelige.
Vi var så fornøyd med mat, servise og pris at vi også spiste der neste dag :) Da prøvde vi kyllingretter hvilket var utsøkt de også. Vi er glade i sterk mat og oppdaget at retter merket her som var merket med "en chilli" holdt for oss.
Anbefaler virkelig denne restauranten og skal innom her neste gang vi er i Berlin.

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, davidhen2015

Reisende som så på AMRIT - Mitte, så også på

Har du vært i AMRIT - Mitte? Del dine erfaringer!