“Fantastisk mat”

God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig 6 retters middag med vin som passet perfekt til hver rett. Servicen var utrolig bra. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 381junes
BerlinRegent, Manager på Charlotte & Fritz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Dear 381junes,

Thank you very much for choosing the restaurant Charlotte & Fritz. We are pleased to read that you enjoyed your dinner and that everything was perfect.

Looking forward to your next visit.

Warm regards,

your Charlotte & Fritz team

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Hadde en nydelig 6-retter med vinpakke tilpasset måltidene.
Kjempegod mat og veldig bra service.
Nydelige lokaler.

Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, josteinsalte
Anmeldt 3. januar 2016

Vi spiste middag her på Nyttårsaften 2015! Nydelig 6 retters middag med topp service!
Alle frokostene ble også inntatt her. Samme gode maten og servicen!

Dato for besøk: januar 2016
1  Takk, 285petters
Anmeldt 2. desember 2014 via mobile enheter

Tok en 5 retters og fikk to retter ekstra:)
Og alle retter er strålende gastronomisk -
og undere estetisk -
men man bør unne seg tid - dette må være slow-food!

Dato for besøk: desember 2014
    • Atmosfære
Takk, Olav-Hi
Anmeldt 1. april 2014

Vi hadde store forventninger da vi besøkte denne restauranten som har hatt to stjerner i guide Michelin i mange år. Lokalet og servicen var upåklagelig, og vi bestilte en tre retters meny bestående i hovedsak av fisk. Vi fikk de såkalte apetitt vekkerne som bidro til ikke å vekke de største smaksopplevelsene. Forrettene var sånn helt ordinære, mens hovedretten skatevinger var alt for salt, noe vi klaget på, og som kompensasjon fikk vi gratis kaffe. Desserten var god.
Alt i alt så har vi vært på restauranter uten noen stjerner som har oppvist bedre kvalitet på maten.
Prislappen var det eneste som vitnet om en såkalt stjernerestaurant.

Dato for besøk: mars 2014
    • Atmosfære
Takk, egilsen

Reisende som så på Charlotte & Fritz, så også på

Har du vært i Charlotte & Fritz? Del dine erfaringer!