Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 84
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 84
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Official Hotel
USD 71
Vis tilbud
Hotels.comUSD 84
Vio.comUSD 83
HurbUSD 101
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 588)
Filtrer anmeldelser
2 588 resultater
Vurdering fra reisende
1 170
934
332
91
61
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 170
934
332
91
61
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 588 anmeldelser
Anmeldt 3. mars 2018

Fint hotell med beliggenhet rett ved siden av togstasjonen.
Servicen var bra, fikk tilbud om oppbevaring av bagasje på avreisedagen.
Vi bodde på et økonomirom, disse er i utgangspunktet litt i minste laget, men interessant arkitektur gjør at det fungerer alikevel, konfortabel seng.
Vårt rom var vendt ut mot bakgården og da hadde vi ingen støy.
Frokosten er bra, men litt i overkant dyr.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kristoffer E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2017

Gangavstand (5 min) til jernbanestasjonen. Hyggelig mottagelse. Treg heisavvikling på tross av flere heiser. Ordinær frokost, fikk ikke bestilt tidlig frokost når vi skulle ha tidlig tog, lite fleksibelt. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Hans L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2017

Utrolig fint hotell. Ypperlig rengjøring og hyggelig personell.
Hotellet ligger ved Grand Central så var veldig enkelt å ta buss til og fra flyplass, samt bruke tog og undergrunnen for å komme seg til forskjellige plasser i Berlin.
Kjempefin Hotellbar!

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, traveller2585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. februar 2017

Rent og pent, sentralt beliggende ved siden av Hovedtogstasjonen om du kommer med Tog. Rommet hadde dårlig plass til kofferten ellers bra med velfungerende WIFI. Ikke spesielt rause med utsjekk, jeg spurte om en halvtime forsinket utsjekk og fikk beskjed om at da måtte jeg betale extra.....Litt uvanlig på så kort utsettelse !

Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, Tore_Traveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2016

Stilfullt, rent hotell med hyggelig personalet. Beliggenheten var perfekt for oss som fartet rundt med kollektiv trafikk. Ligger 150 meter unna Berlin Hbf (sentralbanestasjonen).
Rommet ble vasket og sengene ble skiftet på og redd opp hver dag. Veldig god ventilasjon på rommet.
Eneste negative: Skal du ha frokost på hotellet koster denne 15 euro per pers per dag :/

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
2  Takk, 91stinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser