Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Eirik
Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AMANO_Group, Front Office ManagerHotel AMANO Grand Central, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. nov. 2018
Dear Eirik1991,

thank you very much for rating us on TripAdvisor.

It is a pleasure to read that you enjoyed our BISTRO.

We are sure you will understand that we are not opening our rooftop bar on the 7th floor in winter time since it is open air and to cold outside. I apologize that you could not use our bar on the 6th floor.

Hopefully you will give us a second chance to change your opinion.

We would be happy to welcoming you back!

With warm regards

Tabea Regelmann
Manager on Duty
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 133
kr 843
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.1 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 531
Fullt refunderbart
  • Hyatt.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.1 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 177
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.5 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 186
kr 1 140
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
6.2 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 320
  • Priceline
0.4 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 131
  • Booking.com
1.4 km fra Hotel AMANO Grand Central
Restaurant
Romservice
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 095
  • Expedia.com
    kr 2 401
2.1 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
The Circus Hostel
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 268
  • Priceline
2.2 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 966
  • Priceline
1.8 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Single / double room
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 499
  • Booking.com
3.5 km fra Hotel AMANO Grand Central
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Berlin
Anmeldelser (2 771)
Filtrer anmeldelser
2 771 resultater
Vurdering fra reisende
1 240
999
350
102
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 240
999
350
102
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 771 anmeldelser
Anmeldt 3. mars 2018

Fint hotell med beliggenhet rett ved siden av togstasjonen.
Servicen var bra, fikk tilbud om oppbevaring av bagasje på avreisedagen.
Vi bodde på et økonomirom, disse er i utgangspunktet litt i minste laget, men interessant arkitektur gjør at det fungerer alikevel, konfortabel seng.
Vårt rom var vendt ut mot bakgården og da hadde vi ingen støy.
Frokosten er bra, men litt i overkant dyr.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kristoffer E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2017

Gangavstand (5 min) til jernbanestasjonen. Hyggelig mottagelse. Treg heisavvikling på tross av flere heiser. Ordinær frokost, fikk ikke bestilt tidlig frokost når vi skulle ha tidlig tog, lite fleksibelt. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Hans L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2017

Utrolig fint hotell. Ypperlig rengjøring og hyggelig personell.
Hotellet ligger ved Grand Central så var veldig enkelt å ta buss til og fra flyplass, samt bruke tog og undergrunnen for å komme seg til forskjellige plasser i Berlin.
Kjempefin Hotellbar!

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, traveller2585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. februar 2017

Rent og pent, sentralt beliggende ved siden av Hovedtogstasjonen om du kommer med Tog. Rommet hadde dårlig plass til kofferten ellers bra med velfungerende WIFI. Ikke spesielt rause med utsjekk, jeg spurte om en halvtime forsinket utsjekk og fikk beskjed om at da måtte jeg betale extra.....Litt uvanlig på så kort utsettelse !

Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, Tore_Traveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2016

Stilfullt, rent hotell med hyggelig personalet. Beliggenheten var perfekt for oss som fartet rundt med kollektiv trafikk. Ligger 150 meter unna Berlin Hbf (sentralbanestasjonen).
Rommet ble vasket og sengene ble skiftet på og redd opp hver dag. Veldig god ventilasjon på rommet.
Eneste negative: Skal du ha frokost på hotellet koster denne 15 euro per pers per dag :/

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
2  Takk, 91stinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser