Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spis her!!!!”
Anmeldelse av Trattoria Portofino

Trattoria Portofino
Vurdert som nr. 34 av 7 908 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Friedrichshain-Kreuzberg (bydel)
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Friedrichshain-Kreuzberg (bydel)
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Den beste italienske restauranten i Berlin! Maten er helt fantastisk, stor menu med mye å velge mellom. Veldig hyggelig personal!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 863frederikeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (982)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 982 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Selv om de hadde rotet litt med bookingen, og resturanten var full, skaffet de oss bordet på bare fem minutter. Mater er fortreffelig, og det er mye mat for pengene. Hvis du ikke er veldig! sulten, kan man dele en pizza, for de er store. Forresten Brucetta er store posjoner, vi fikk hele fire stk på hver person.

Skal du spise her, må du booke bord. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å spise her igjen, hvis jeg befinner meg i Berlin igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, marsbeck
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2018 via mobile enheter

Denne restauranten må du besøke! Fantastisk god Italiensk pasta og pizza! Dyktig og trivelig servitør, som fant plass til oss da vi ønsket å sitte ute. Beliggenhet i nærheten av Mercedes Bentz arena, som var ideelt for oss!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Kom til restauranten og så at alle bordene var reservert. Da vi spurte om plass ordnet de det slik at vi kunne ha et bord i en og en halv time. Satt ved åpningen i vinduet. Veldig hyggelig!

God mat, spiste mozerella og tomat salat til forrett, og en kjøttrett og pasta til hovedrett. Meget god pasta, og nok mat til to. Serverer også god og stor aperol spritz.

Veldig hyggelig betjening, og atmosfære! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, dore l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Besøket startet bra, og pastaen var god. Dessverre følte vi oss glemt av personalet, og ventet lenge før vi fikk se dessertmenyen. Tiramisuen var god og anbefales. Men da vi ba om regningen, måtte vi vente en halvtime og ble nødt til å minne personalet på at vi hadde bedt om regningen. Den skuffende servicen trekker ned helhetsinntrykket kraftig.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, 840katharinav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Trattoria Portofino, så også på

 

Har du vært i Trattoria Portofino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.