Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 129
USD 123
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 81
USD 77
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 136
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 116
USD 102
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 103
USD 97
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 97
USD 93
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 162
USD 142
Travelocity
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 183
USD 149
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Ibis Bremen City(Bremen)(Mye for pengene!)
USD 81
USD 78
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Anmeldelser (1 224)
Filtrer anmeldelser
1 224 resultater
Vurdering fra reisende
552
517
116
28
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
552
517
116
28
11
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 224 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet har en perfekt plassering i forhold til sentrum, restauranter, severdigheter osv. Grei parkering i parkeringskjeller, men veldig trangt. Greit for små biler men SUV vil slite. MEN: GPS kan ikke tenke selv. Derfor bør hotellet gå ut med den faktiske adressen som skal settes inn i GPS ellers er det ikke mulig å finne hotellet pga alle gågatene man roter seg inn i når man kjører etter den nåværende oppgitte adressen. Fikk ellers et røykfritt rom som stanket røyk. Hvorfor er det ikke interne rutiner som fanger opp slikt? Vi fant utenfor vinduet masse sigarettsneiper gjemt i veggen under vinduet. Vi var for slitne til å gå og bytte rom men dette var ikke greit (rom 215).

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, SverreMonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malte S, Manager på Radisson Blu Hotel, Bremen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2016
Google-oversetting

Dear SverreMonsen,

thank you very much for taking the time to review your last stay in our hotel.

Please accept my apologies regarding the smell in the hotel room. The whole hotel is a non-smoking hotel, but unfortunately, some guests do not respect this. I am very sorry that we missed this on this occasion and that you were not able to fully enjoy your sleep.
I have forwarded your comments to the housekeeping manager, so they will remind the colleagues to check on this more precisely.

We look forward to your next visit and we wish you all the best!

With warm regards

Malte Sextro
Manager Online Reviews and Social Media
Radisson Blu Hotel, Bremen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016

Sentral beliggenhet.Greit hotell , men ikke noe mer enn det. Forholdvis dyrt hotell. Sjekk at frokost er inkludert om du ønsker det. Prisen er nemlig mildt sagt drøy med 18 Euro pr. person. Fant ikke engang middag ute til den prisen. Det er tepper overalt og for oss som har et øye nedover , så oppdager man saker og ting, ikke tenk på det engang. Mye støy fra korridor, dårlig isolering i dører ? Vinduet gikk ikke an å åpne mtp rømning. Kun åpning i luftestilling, så ut som man trengte en nøkkel for å åpne vinduet mer. Når man betaler så mye for et opphold kunne utsikten vært bedre, kikka inn et skrått glasstak/møne .

Opphold: april 2016
Takk, Aud S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malte S, Manager på Radisson Blu Hotel, Bremen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2016
Google-oversetting

Dear Aud S,

thank you very much for your review.

I am sorry to learn that you were not 100% satisfied with the location of your room. Please check with us before your next visit and we will do our best to allocate a room for you which meets all your needs.
Also, there are great offers with the breakfast included, we are more than happy to have a look for you when your travels bring you back to Bremen.

We look forward to welcoming you back to Bremen.

With warm regards

Malte Sextro
Manager Online Reviews and Social Media
Radisson Blu Hotel, Bremen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2015

Flott resepsjons-/bar-/serveringsområde. Meget bra rom, gode senger, og velutstyrt baderom. Aircondition som virker! Bra rengjøring og service ellers. Hotellet ligger nær et sjarmerende område med gamle bygninger, kirke og restauranter/forretninger. Vi hadde dessverre bare et kort opphold, og fikk ikke tid til å bese byen skikkelig.

Romtips: Vi hadde ikke rom mot gaten, men rommet vendte ikke mot en trist bakgård. Vi kunne se rett ned til resepsjons-/restaurantområdet.
  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tore V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malte S, Manager på Radisson Blu Hotel, Bremen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2015
Google-oversetting

Dear Trond V,

thank you very much for taking the time to review your past stay in our hotel on TripAdvisor.

It is a pleasure to see that you enjoyed your stay and that you were happy with service and accommodation.

We look forward to your next visit!

With warm regard

Malte Sextro
Manager Online Reviews and Social Media
Radisson Blu Hotel, Bremen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2015 via mobile enheter

Bra beliggenhet i forhold til det meste, Schlachte, Bøttcher strasse og resten av sentrum. Rommet fungerte utmerket men med vinduet mot midten av hotellet skapte en innestengt følelse. Garasjen var veldig trang. Er du epileptiker bør du ikke se på teppene i gangen.

Opphold: april 2015, reiste på forretningsreise
Takk, Anders G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malte S, Manager på Radisson Blu Hotel, Bremen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2015
Google-oversetting

Dear Anders G,

thank you very much for your kind review.

We are happy that you enjoyed your stay and look forward to welcoming you back very soon.

With kind regards

Malte Sextro
Manager Online Reviews and Social Media
Radisson Blu Hotel, Bremen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2014

Dette er hotellet for Deg i Bremen.
Det ligger helt sentralt midt i den gamle bydelen. Et stenkast fra Rådhusplassen.
Hotellet har alle nødvendige fasiliteter. Også svømmebasseng og badstue.
Romtypene kan en velge selv.
Frokosten er kjempegod og inntas i atriumlignende omgivelser.
Det samme med maten for øvrig- noe for enhver smak.
Betjeningen er serviceinnstillte og imøtekommende. Trenger du hjelp til noe er de alltid til stede.
Trenger du Taxi finner du TAXI holdeplassen like utenfor. Det samme med trikkeholdeplassen.

Romtips: Rom høyt oppe er å anbefale
  • Opphold: mars 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Terje F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malte S, Guest Relations Coordinator på Radisson Blu Hotel, Bremen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2014
Google-oversetting

Dear Terje F,

thank you very much for taking the time to share your impressions from your recent stay at the Radisson Blu Hotel, Bremen.

We are very happy that you enjoyed your stay with us and your time in Bremen.

We look forward to your next stay and we wish you all the best.

With kind regards

Malte Sextro
Guest Relations Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser