Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp hotell”
Anmeldelse av Park Hyatt Hamburg

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 10 sider til!
Park Hyatt Hamburg
Nr. 5 av 321 hoteller i Hamburg
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 17 februar 2017

Store og fine rom med topp bad, nydelig frokost og perfekt beliggenhet. Skulle til Hamburg på konsert, og hotellet lå 5 min. gange fra konsertlokalet (Markthalle), samtidig lå det midt i smørøyet for shopping. Kort sagt, helt perfekt.

  • Opphold: februar 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Jonny M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20 februar 2017
Google-oversetting

Dear Jonny M.,

Thank you very much for having taken the time to share the experience of your stay at Park Hyatt Hamburg.

I have read your kind words of appreciation and we are happy that you enjoyed your stay with us. We place great value on our guests’ comfort, wellbeing and satisfaction, and I was pleased to hear that your expectations could be met in our luxurious, five-star hotel.

We look forward to your next visit with us at Park Hyatt Hamburg.

Best regards

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 563)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 563 anmeldelser

Anmeldt 20 august 2016 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte dette hotellet en langweekend. Der var helt supre rom og fantastisk delikat frokost.
Ligger helt sentralt og det er lett å farte rundt.
Vi benyttet oss også av spa avdelingen og det var også en behagelig opplevelse.
Det er ikke akkurat billige priser

Opphold: september 2015, reiste som et par
Takk, Eirik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26 august 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you so much for your very positive rate and for recommending our hotel on TripAdvisor.com. I highly appreciate it and I would personally like to thank you for having taken the time to share your experiences during your recent stay at Park Hyatt Hamburg.

We look forward to welcome you back to our hotel in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 juli 2016 via mobile enheter

Vi hadde ett stopp i Hamburg, vi var på vei til Berlin. Vi endte da opp på dette hotellet som hadde en service vi aldri hadde sett maken til. Det var noen flotte rom. En fantastisk frokost, og ett nydelig spa anlegg. Kan bare anbefale dette på det varmeste

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, onkelolan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21 juli 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you very much for your very positive rate. I was delighted to read that you enjoyed your stay with us and I would personally like to thank you for having taken the time to share your experience of your last stay at Park Hyatt Hamburg.

We look forward to welcome you back in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 desember 2015 via mobile enheter

Ligger logistikkmessig særdeles godt til om du kjører til eller fra Norge med ferge via Danmark. De tar godt vare på bilen din også. Frokosten er blant de beste i Europa, helt uten tvil. Store rom, særdeles gode senger og tysk grundig service i alle ledd.

Opphold: juni 2015, reiste som et par
Takk, Simonbtw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 januar 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you very much for having taken the time to share the experience of your stay at Park Hyatt Hamburg. I was pleased to read that you enjoyed your time with us.

We look forward to welcome you back in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18 desember 2015 via mobile enheter

Hadde gleden av å bo noen dager på Park Hyatt Hamburg og det skuffet ikke. Utrolig profesjonell og effektiv stab. Rommene er store og komfortable og spa avdelingen er utmerket. Executive loungen var en god opplevelse med masse god mat og drikke. Hotellet har også en utmerket beliggenhet med kort avstand til alle severdigheter.

Opphold: september 2015, reiste alene
Takk, Christian A C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23 desember 2015
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you very much for your very positive feedback. I was delighted to read that you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcome back in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Hamburg hotellene
Neustadt
The Madison Hamburg
The Madison Hamburg
Nr. 2 av 321 i Hamburg
1 081 anmeldelser
Neustadt
Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Le Meridien Hamburg
Nr. 31 av 321 i Hamburg
1 536 anmeldelser
Hamburg-Altstadt
Sofitel Hamburg Alter Wall
Rotherbaum
Grand Elysee Hotel Hamburg
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Park Hyatt Hamburg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Park Hyatt Hamburg

Adresse: Bugenhagenstrasse 8, 20095 Hamburg, Tyskland
Beliggenhet: Tyskland > Hamburg
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.1 familiehotell i Hamburg
Nr.2 spahotell i Hamburg
Nr.2 forretningshotell i Hamburg
Nr.3 romantisk hotell i Hamburg
Nr.3 luksushotell i Hamburg
Prisnivå: kr 1 504 - kr 3 712 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:5 stjerne — Park Hyatt Hamburg 5*
Antall rom: 281
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Park Hyatt Hamburg. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Park Hyatt Hamburg Hotel Hamburg
Hyatt Hamburg
Hamburg Hyatt

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din