Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 796)
Filtrer anmeldelser
2 796 resultater
Vurdering fra reisende
2 176
443
119
39
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 176
443
119
39
19
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 796 anmeldelser
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Et ideelt sted midt i Hamburg. Personlig og vennlig, store rom og rolig atmosfære. Om ettermiddagen settes det frem et gratis kakebord. Også gratis kveldsmat inkl alle drikker. Man slipper å gå ut og kjøpe ekstra

Opphold: februar 2018, reiste som et par
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Park_Hyatt_HH, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Dear Thomas S,

Thank you very much for taking your time and sharing your feedback in regards to your stay at Park Hyatt Hamburg.

I am pleased to read that you had a wonderful time during your stay with us and like the central location and the atmosphere of our hotel very much. We are very delighted that you especially enjoyed the benefits of our Club Lounge.

We would be more than happy to welcome you back soon!

With warm regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2017

Store og fine rom med topp bad, nydelig frokost og perfekt beliggenhet. Skulle til Hamburg på konsert, og hotellet lå 5 min. gange fra konsertlokalet (Markthalle), samtidig lå det midt i smørøyet for shopping. Kort sagt, helt perfekt.

  • Opphold: februar 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Jonny M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2017
Google-oversetting

Dear Jonny M.,

Thank you very much for having taken the time to share the experience of your stay at Park Hyatt Hamburg.

I have read your kind words of appreciation and we are happy that you enjoyed your stay with us. We place great value on our guests’ comfort, wellbeing and satisfaction, and I was pleased to hear that your expectations could be met in our luxurious, five-star hotel.

We look forward to your next visit with us at Park Hyatt Hamburg.

Best regards

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2016 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte dette hotellet en langweekend. Der var helt supre rom og fantastisk delikat frokost.
Ligger helt sentralt og det er lett å farte rundt.
Vi benyttet oss også av spa avdelingen og det var også en behagelig opplevelse.
Det er ikke akkurat billige priser

Opphold: september 2015, reiste som et par
Takk, Eirik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you so much for your very positive rate and for recommending our hotel on TripAdvisor.com. I highly appreciate it and I would personally like to thank you for having taken the time to share your experiences during your recent stay at Park Hyatt Hamburg.

We look forward to welcome you back to our hotel in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Vi hadde ett stopp i Hamburg, vi var på vei til Berlin. Vi endte da opp på dette hotellet som hadde en service vi aldri hadde sett maken til. Det var noen flotte rom. En fantastisk frokost, og ett nydelig spa anlegg. Kan bare anbefale dette på det varmeste

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, onkelolan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you very much for your very positive rate. I was delighted to read that you enjoyed your stay with us and I would personally like to thank you for having taken the time to share your experience of your last stay at Park Hyatt Hamburg.

We look forward to welcome you back in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2015 via mobile enheter

Ligger logistikkmessig særdeles godt til om du kjører til eller fra Norge med ferge via Danmark. De tar godt vare på bilen din også. Frokosten er blant de beste i Europa, helt uten tvil. Store rom, særdeles gode senger og tysk grundig service i alle ledd.

Opphold: juni 2015, reiste som et par
Takk, Simonbtw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tashi_Takang, General Manager på Park Hyatt Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2016
Google-oversetting

Dear TripAdvisor User,

Thank you very much for having taken the time to share the experience of your stay at Park Hyatt Hamburg. I was pleased to read that you enjoyed your time with us.

We look forward to welcome you back in the near future.

Best regards,

Tashi Takang
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser