Sandbakk
1 334
1 607
1 334
Anmeldt 1. august 2022

Booket inn rundt midnatt etter en lang biltur fra Paris. Booket gjennom Booking.com og alt gikk fint. Hyggelig personale, men det som hindrer topscore for akkurat denne natten er at rommet så ikke helt ryddet ut. Det lå en gammel matpakke i minibaren og en halvdrukket juice. Preg av stressvasking på badet men rene senger. Hvis ikke hadde jeg krevd nytt rom. Det var også samme problem for vårt reisefølge med deres minibar. Frokosten var kjempegod! Parkeringen var bra men utrolig trang inn/utkjørsel. Ved betaling unbder utsjekk mente de at vi hadde handlet på rommet i lobby baren noe vi ikke hadde. Heldigvis ble det fjernet fra regningen.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Christoffer F
Anmeldt 26. april 2022

Bra beliggenhet, gangavstand til sentrum og messehallen (hvor Hamburg maraton har expo, start/mål). Men noe kleint med et stort vindu som dekket hele veggen mellom soverom og bad, med persienner som styres utenfra!

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, 468sol
Anmeldt 14. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig velkomst. Svært pent hotell. Deilig frokost, som kjøpes separat. Dundyne! Sentralt. Rett ved t-banestasjon. Dyr parkering, 25€ pr natt. Vanskelig innkjøring pga anleggsarbeid. Godt lydisolert rom.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Reiseglad33_33
Radisson_HH, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Kære Reiseglad33_33,

Tak fordi du har sendt os din feedback. Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold hos os og glæder os til at se dig igen snart!

Med venlig hilsen

Sebastian Welbers
Guest Experience Manager

Anmeldt 6. juli 2018

Hotellet er strengt tatt et veldig bra business-hotell, men med noen negative sider som må ordnes, og som vil bli ordnet. For det første ligger hotellet midt i en stor byggeplass. Etterhvert vil nok området rundt blir fint, men nå er det støvete, trangt og stygt. Hotellets parkering har noen av de trangeste plassene jeg har opplevd. Er du redd for skader på bilen må du ta to plasser og betale dobbelt.

Hotellets betjening var den mest negative opplevelsen vi hadde. Resepsjonistene var ikke imøtekommende og hyggelige slik vi er vant tid. Ingen smil eller høflige nikk, og lang kø/ tid ved både innsjekk og utsjekk. Her må Radisson Blu Hamburg virkelig ta seg i sammen og bli bedre.

Det var ikke noe å utsette på rommets fasiliteter eller størrelse. Et pluss for god kaffe og skikkelige toalettartikler. Kapasiteten på AC-anlegget var ikke den beste, så er det varmt og sol ute må du holde gardinene stengt. Dessverre kunne rommet vært renere. Masse støv på sengekanten er ikke holdbart.

Alt i alt blir opplevelsen "gjennomsnitt". Jeg velger nok et annet hotell i Hamburg neste gang. Jeg liker Radisson Blu, men her innfridde de ikke.

Romtips: Mot sentrum
Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Jarle T
Radisson_HH, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Kære Jarle T,

Tak, fordi du tog dig tid til at bedømme dit ophold hos os. Vi stræber efter 100 % tilfredshed blandt vores gæster, og din feedback er meget vigtig for os.

Jeg er derfor skuffet over at høre, at vi ved denne lejlighed ikke levede helt op til dine forventninger. Det beklager jeg meget og har personligt fulgt op på det med de relevante ledere for at undersøge sagen nærmere.

Jeg håber, at vi vil få mulighed for at byde dig velkommen igen og vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Med venlig hilsen

Sebastian Welbers