190479Ann
1 060
1 650
1 060
Anmeldt 16. november 2016 via mobile enheter

I forhold til prisen leverer Barcelo for dårlig. Ryddige rene rom, ok service og grei frokost. Baren virker high class, men drinkene de serverer er for dårlige. Minimalistisk stil. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, 979bj_rns
Anmeldt 5. september 2016 via mobile enheter

Eneste negative er dårlig Internett og mas på døra selv om jeg hadde bestilt late checkout. Det gode er god service, pene og rene rom, og det er sentralt!
Passe avstand til alt. Greit å ha togstasjonen rett i nærheten.

Dato for oppholdet: september 2016
2  Takk, norwayeah
Anmeldt 21. juli 2016

Hotellet ligger mellom andre byggninger, så vi opplevde ikke mye utsikt. Det er kort vei til sentrum med butikker og serverdigheter. Rommene er veldig fine og enkle, men med alt en trenger! Hadde ikke frokost inkludert, men valgte Roomservicen ene morgenen, den var veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Elisabeth N
Anmeldt 16. september 2015 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende betjening. Fine og moderne rom. Max 10 min å gå fra Hauptbanhof. Et par minutter fra Binnenalster og shoppingområdene. Vi hadde ikke frokost inkludert, men det var kort vei til mange bakeriet og kafeer. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2015
Takk, 681mh
Anmeldt 22. juli 2015

Hotellet er svært sentralt og framstår som moderne og veldig rent. Vi hadde stort familierom med connecting-rom, så tilsammen var det 75 m2 til rådighet. Frokosten er veldig bra, men dyr. En mulighet er å ta frokost på sentralstasjonen som ligger 5 min gange unna. Hotellet har egen parkering i kjelleren (2 etg.), men er svært trang og det er sikkert ikke mer enn 35-40 plasser. For å utnytte plassen benyttes flyttbare plattformer i bakken. Husk derfor å parkere helt inntil veggen. Når vi var der var det kun 2 ledige plasser i park-kjelleren. Bilen ble derfor stående de dagene vi var der.
Hotellet har gode potensiale, men personalet i resepsjonen framstod som lite erfarne. Vi er ikke typen som klager, men under oppholdet måtte vi faktisk 5 ganger i resepsjonen for å fikse ting. Alt fra adgangskort som ikke virket og manglende håndklær, internett-koder, etc. Det var også et problem når vi kom at våre to barn på 10 og 13 år ble henvist til en bitteliten oppredd sofa, før vi natt nr. 2 fikk oppklart at vi hadde et connecting-room.

Hotellet er stilig og ligger perfekt til. Hadde personalet vært toppers så hadde hotellet vært perfekt.

Dato for oppholdet: juli 2015
1  Takk, Per Sverre W