Hotellet ligger ganske sentralt i Steindamm, ca. 700 meter fra jernbanestasjonen, med ganske kort vei til Alster, flotte parker og shoppingmuligheter. Gangavstand hvis man liker å gå. Steindamm kan være litt rufsete for å si det pent, men hotellet ligger utenfor den verste delen av gata. Vi følte oss trygge, men spesielt sjarmerende eller hyggelig kan man ikke si at Steindamm er. Da vi sjekket takket vi ja til å oppgradere til junior suite til en svært god pris. Rommet var romslig, men ganske enkelt til suite å være og kanskje litt slitent interiør og innredning. Det var svært varmt i Hamburg da vi var der og selv med full trøkk på airconditionanlegget var det alt for varmt på rommet etter min smak.
Wifi-tilkoblingen var veldig rask når den fungerte, men vi opplevde dessverre ofte tilkoblingsproblemer. Hotellet har treningsrom, men det kunne kanskje vært litt bedre utstyrt. Kun mølle og benkpressapparat.
Frokostbuffeten var svært bra og er nok det som trekker totalopplevelsen opp fra en treer til en firer. Absolutt godkjent alt i alt og grei valutta for pengene, men velger nok en et annet hotell neste gang hvis jeg kan.