“Lunsj”

God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Hamburg-Altstadt
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Ble sittende i over 20 min , ingen kom med meny, ikke blikk kontakt før jeg reiste meg for å gå, dårlig service. Gikk på Saliba fikk der servert en deilig lunsj med veldig god service

Dato for besøk: september 2020
Takk, annelillturoy

Anmeldt 30. oktober 2019

Før jul var det travelt her. Finare typisk tysk restaurant, med duk og bretta serviettar på bordet. Profesjonelle og hyggelege servitørar. Maten var veldig bra.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Trehar
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Var lite folk der når vi var der, men normalt er dette et sted man bør reservere bord. God service og nydelig mat. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, hilder2016
Anmeldt 21. mai 2017

Restaurant "Rådhuskjeller" finnes i alle tyske byer. Hamburg har naturligvis sin, og heter Parlamentet. I følge taxisjåføren som kjørte oss dit, er dette en restaurant for politikerne i Hamburg. Dette er en stor restaurant, sikkert plass til flere hundre. Allikevel gjør oppdelingen en følelse av en koselig restaurant. Det er rent og pent., variert meny og god atmosfære. Maten var velsmakende og appetittlig servert. Vi var 8 og det tok TID før vi fikk servert. Dette gjaldt både tiden det tok før noen kom og tok opp bestilling og ventetiden på maten. Etter at de ryddet hovedretten ble vi glemt. Jeg måtte spørre hovmester om de hadde avsluttet serveringen. Restauranten var ikke mer en 1/3 del full. Om jeg drar dit igjen..... kanskje. Hvis en er heldigere med servicen er dette et flott sted.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, An2n56
Anmeldt 10. mai 2017 via mobile enheter

Dette er et flott sted for en kundemiddag. Stort og prangende med store langbord. Typisk turiststed i kjelleren på det flotte Rådhuset i Hamburg. Grei meny, men uerfaren kelner med dårlige engelskkunnskaper. Vi forventer noe mer på et slikt sted. Dårlige vinkunnskaper uten evne til å gi råd ente opp i en vin sånn passe. Carpaccio til forrett var flott anrettet kanskje med i overkant mye salat. Hvit asparges med to ulike røkte skinker var en innertier. Perfekt kokt. Hollandaise sausen var tykk og god, men for liten porsjon. Is med skogsbær til dessert var god, men for mye bær som bar preg av å være graut. Desserten måtte vi purre opp da kelneren var mer opptatt av å avslutte dagens jobb virket det som. Dette stedet kunne vært utmerket med en service på et bedre nivå

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Henning H

Reisende som så på Parlament, så også på

Hamburg, Tyskland
Hamburg, Tyskland

Har du vært i Parlament? Del dine erfaringer!