Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Frankfurt
Publiser
Innboks
Søk

“Helt greit”
Anmeldelse av Hausmann's

Hausmann's
Vurdert som nr. 329 av 2 906 Restauranter i Frankfurt
Kjøkken: Tysk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Burger var godt stekt, brød var hard men smakte greit. Prisene er stive men det er flyplass. Gode utvalg av øl.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarkusE130, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Hausmann's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2019
Google-oversetting

Hello 86jonasberg, thank you for your visit and your review. We are glad that you liked our food and our range of beer. Unfortunately, the prices are due to the location at the airport. Kindest regards Yours Hausmann's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 461 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Her er det god mat til akseptable priser. Selv med mange gjester, kom maten raskt på bordet. God service fra effektive ansatte.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, niljost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alinaxbrack, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Hausmann's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019
Google-oversetting

Hi niljost, thank you very much for your kind rating! We are glad that you were satisfied with your visit. Best regards, yours Hausmann's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Veldig bra!
Raskt servert og riktige retter servert
Ikke alltid en selvfølge med så mye kunder og så høyt tempo.
Masse forskjellig øl å velge mellom, og passe med antall retter.
Prisene er det heller ikke noe å si på, €5,95 for 1/2L øl og € 22 for en pølsetallerken med tilbehør.
Kan anbefales når man er lysten på et ordentlig måltid når man er på farta

Dato for besøk: juli 2019
Takk, SjefElvis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alinaxbrack, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Hausmann's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019
Google-oversetting

Hi SjefElvis, thank your very much for your visit and your nice rating! We're glad that you enjoyed your stay at our restaurant. See you next time. Best regards, yours Hausmann's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019

Vi hadde et par timer på flyplassen i Frankfurt og ville ha en matbit, havnet på Hausmann's, det var et godt valg. Svært bra service og maten meget god, anbefaler dette hvis du er her.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alinaxbrack, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Hausmann's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2019
Google-oversetting

Hi hlaud, thank you very much for your visit and your rating. We're glad that you could enjoyed your stay. Best regards, yours Hausmann's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018

Stakk innom for en rask frokost. Maten var ok, og servicen upåklagelig. Mye mat.
Ikke det verste flyplasshullet vi har vært innom.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Markus E, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Hausmann's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Hello vsvidar, thank you for your review. Kindest regards your Hausmann's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hausmann's, så også på

 

Har du vært i Hausmann's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din