“Genial plass for god mat og vin.”
Anmeldelse av Ristorante Bacco

Ristorante Bacco
Vurdert som nr. 148 av 3 027 Restauranter i Frankfurt
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Bahnhofsviertel
Anmeldt 28. november 2023

Dette stedet har god mat og en herlig italiensk stemning, skapt av servitørene og lokalet. Spennende vinutvalg. Det er lurt å booke i forkant for her er det fort fullt.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Petter B

Anmeldt 14. januar 2023

Vi hadde bestilt bord på forhånd. Meget god service gjennom hele måltidet. God presentasjon av alternativene i menyen. Meget bra mat og gode anbefalinger på vin. God stemning i lokalet
Fornuftige priser.
Dette stedet anbefales

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Petter B
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Italiensk med sine spesialiteter. God pasta med trøffel. Fint å sitte inne å se alle rundt. Prøv det. Jeg kommer nok igjen

Takk, mortenc28
Anmeldt 5. juni 2017

En helt spesiell opplevelse, det ble fra toppkarakter til bunnkarakter på et øyeblikk. Det begynte bra, maten var fantastisk, servicen kjempegod. Vi var 4 stykker som spiste forskjellige retter. Stemningen var på topp.
Det som var negativt var at vi ble "overtalt" til å ta både forrett og dessert, og vi satt alle med følelsen av at dette var "på huset". Det var helt til regningen kom. Og når det da viste seg at forretten var den dyreste retten vi hadde, og desserten ikke var langt etter, ble dette en dårlig opplevelse.
Den blide, søte og hyggelige servitøren var en kløpper i å selge opp, og hadde hun bare latt det skinne gjennom at dette var noe vi kunne bestille om vi faktisk ønsket forrett og/eller dessert, og gjerne opplyst om prisen, så hadde dette blitt en topp opplevelse.
Slik det ble, ble det en dårlig opplevelse for oss og ingen tips til damen.

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, JonMortenJ
Anmeldt 13. april 2016 via mobile enheter

Spiste der 2 ganger på forretningsreise til Frankfurt. God pizza og dessert. Husets rødvin var meget god. Siste kvelden satt vi og spiste og jobbet i flere timer da vi fikk bord i enden av restauranten. God service.

Dato for besøk: april 2016
Takk, Mariusler

Reisende som så på Ristorante Bacco, så også på

Har du vært i Ristorante Bacco? Del dine erfaringer!