Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 136
Hotels.comUSD 136
TravelocityUSD 136
Vio.comUSD 136
eDreamsUSD 136
ZenHotels.comUSD 145
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 383)
Filtrer anmeldelser
1 384 resultater
Vurdering fra reisende
868
405
80
17
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
868
405
80
17
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 384 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Overnattet en natt på dette hotellet sammen med min samboer. Hotellet har alt du måtte ønske. Det er stort og fint, det er så sentralt som du kan få det, og det er god frokost (eks. Youghurt, frukt, pølser, bacon, pannekaker, omelett osv. -15 euro per pers). I tillegg er det et lite treningsrom i kjelleren med bl.a. mølle, ro-maskin og noen få apparater til styrketrening, samt et lite men fint basseng. Hotellrommet var rent og fint. De ansatte var svært behjelpelige og høflige. Vi kunne ikke vært mer fornøyde.

Parkering var tilgjengelig under hotellet, det kostet oss 9 euro for et døgn (skulle helst sett at den var gratis, men men.)

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 332kajaz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Et fantastisk hotell med ingen svake sider. Service fra øverste hylle, rent, fine rom, god mat og ikke minst en fantastisk beliggenhet mot den vakre markedsplassen i Hildesheim. Fine fasiliteter for trening og et flott basseng med tilhørende sauna. Dette hotellet er en opplevelse i seg selv.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, RolfGunnarM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2016

Vi fikk familierom (152) Det var 2 soveværelser med felles bad. ikke stort, men passet oss perfekt. Hotellet ligger ved torget som er en visuell perle. Må oppleves. Det er topp restaurant på hotellet, med hyggelig bar. Frokosten var førsteklasse med egen omelettkokk som laget individuelle omeletter og speilegg. Ferskpresset appelsinjuicemaskin. Vi er veldig fornøyde.

Romtips: hvis dere er familie, velg rom 152 (2 soveværelser for 4 pax)
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, jacoba878
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2015

Stilfullt hotell med store nyoppussede rom, i hvertfall rommet jeg hadde. Renholdet var upåklagelig. Stille og rolig atmosfære, til tross for en godt besøkt hotellbar. Restauranten er stilfull med gode retter og ditto vin. Beliggenheten midt i Hildesheim gjør dette til mitt førstevalg.

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, ArnsteinDale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2014

Dette hotellet kan jeg anbefale på det varmest,Fantastisk beliggenhet Gode rom kjempegod mat,
og et fantastisk personale.Vi var på julemarked som var rett utenfor hotellet,og like i nærheten.
Maten var bare førsteklasses både froikost og middagene.Her vil vi gjerne komme igjen

Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, omh274967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser