Aachen - Gamlebyen Guidet tur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Aachen Cathedral på
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig katedral! Dette er definitivt en attraksjon man burde sjekke ut i Aachen. Først og fremst er denne katedralen eldste i Nord-Europa, og ikke nok med det så er det utrolig vakkert!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, grootnissen
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Utrolig vakker og storslagen. Første gang jeg var her var sommeren 2017 og da deltok jeg på en guidet tur. Det er vel verdt å ta seg tid til det. Kirkens historie er fasinerende og interiøret er helt utrolig. Jeg er spesielt fasinert av den enkle men digre lysekronen. Julen 2017 var jeg i kirken på konsert, det var en kald fornøyelse, emn du verden for en akustikk og stemning. I år var jeg tilbake i august og bare måtte ta turen innom igjen. Det er et utrolig byggverk med en lang historie og det er alltid like herlig å komme inn og føle på stemningen.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 108vibecken
Anmeldt 25. juli 2016

Vi var både på konsert og på gudstjeneste, vakker kirke, godt å være der selv om jeg ikke så hva som skjedde. Noen av vaktene var imidlertid lite hyggelige.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Greta G
Anmeldt 14. juli 2014

Aachern Dom er et must for alle arkitektur interesserte og kunsthistorie interesserte , men kan bruke timevis der

Dato for opplevelse: august 2013
Takk, Konrad1412
Anmeldt 21. oktober 2013

Var innom i to omganger, først gikk vi for oss slev. Dagen etter hadde vi en guidet tur. Det anbefales

Dato for opplevelse: oktober 2013
Takk, TorTybringAralt