“Mortensgås”

God for: Lokalt kjøkken, Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Altstadt
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Zum Schiffchen er et sted vi besøker hvert år. Leberknødelsuppe spiste vi som forrett. Vanligvis har vi Schweinhaxe, i år valgte vi gås. Vi ble ikke skuffet.

Anmeldt 14. november 2017 via mobile enheter

Etter en halvtimes ventetid satte vi oss ved bordet. Jeg spiste en rumpsteak, men skulle valgt stedets spesialitet: Schweinehaxe.

Dato for besøk: november 2017
Anmeldt 5. mars 2017

Et nydelig måltid en en tysk ølstue. Fikk servert en nydelig SchweinsHaxe med tilhørende lokalt øl. Meget servicevennlig personale.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, HelgeANorway
Anmeldt 16. november 2016 via mobile enheter

Jeg var der med tre kolleger. Bordbestilling var ikke mulig. Det tok for lang tid å bli servert, mortensgåsen hadde god kvalitet men den var litt under min forventning.

Dato for besøk: november 2016
Anmeldt 9. juli 2016 via mobile enheter

Veldig god og typisk tysk mat, raskt servert og med hyggelig service! Omgivelsene er klassiske og går tilbake til 16-hundre tallet.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Gunnar_Oslo

Reisende som så på Brauerei Zum Schiffchen, så også på

Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Har du vært i Brauerei Zum Schiffchen? Del dine erfaringer!