Tysklands største festningsverk, neststørst i Europa, enorme dimensjoner, fantastisk utsikt. Hovedfestningen er i flere etasjer. Et must når du er i Koblenz, fin tur opp med taubane.
Denne turen er å anbefale for alle som besøker Koblenze. Turen opp byr på nydelig utsikt over byen og elvene Mosel og Rhinen. Vi bestiller alltid kake og kaffe som vi spiser men vi nyter utsikten. Deretter vandrer vi rundt i borgen og ser på de forskjellige utstillingene. Denne gangen var vi også på utsiktspunktet som ligger 350 meter fra seilbanen, det var verdt turen.
En gammel borg som er best å se fra utsiden/på avstand.
Lite innhold bortsett fra en utstilling som ikke hadde noe med Borgen å gjøre. Det beste er utsikten over byen.
Dette er en av hovedattraksjonene i Koblenz og er absolutt verdt et besøk.
Ved å ta gondolbanen opp, så får du i tillegg nyte den spetakulære utsikten over Koblenz underveis. Vel oppe på fortet er der masse å se. Jeg anbefaler å sette av minst to-tre timer dersom du ønsker å få med deg det store fortsanlegget. Anbefaler også et innlagt besøk på restauranten oppe i selve fortet.
Bare utsikten i seg selv, er verdt turen.
Tok gondolbanen opp, Gikk til utsiktsplassen og fikk fin utsikt over Deutsches Eck der Mosel og Rhinen møtes. Tok oss noe forfriskende å drikke mens vi nøt utsikten. Mange utstillinger i de mange rommene i fortet.
Spektakulær utsikt med gondolbane over Rhinen til Ehrenbreitstein Fortress. Gondolbanen fungerte utmerket for rullestolbruker. Flott område med mye spennende å se. Vi satt lenge å bare så utover Rhinen og krysset ved Moselelve, båter i alle størrelser som passerte opp og ned,