Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tradisjons-sted”
Anmeldelse av Cafe Central

Cafe Central
Vurdert som nr. 34 av 199 Restauranter i Flensburg
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 10. desember 2018

Klassisk by-kafé, hyggelig summing av mennesker som koser seg. God mat og bra service. Fint sted å ta en øl og en pause i shoppingen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Steinar_K_Lillesand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (242)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 242 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2018

God og rimelig mat, stor posjoner. Litt treg servering, men maten oppveier ventetiden, Koslig plass, rene toaletter og hyggelig betjening. Tilbyr uteservering.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Jonsmyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Fantastisk cafe/restaurant med kjempe god mat og hyggelig betjening.

Ca. Halv pris på mat og drikke sommeren 2017 sammenlignet med Norske priser. Fantastisk beliggenhet i Flensburg's travle handlegate, uteservering om sommeren 100m fra havnen i Flensburg.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2017
Takk, roylie1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016 via mobile enheter

Koselig sted, stor uteplass, hyggelig og morsome ansatte . Fikk middag servert raskt og smakte helt nydelig.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Linn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2015

Vi var innom her for et lettere måltid midt på dagen. rask bestilling og levering av mat og drikke. Trivelig atmosfære innendørs. Stedet har også utendørsservering. Et lite minus var endel veps rudnt stedet ute. Stedet kan anbefales, men jeg hadde valgt å sitte inne. Prisene var rimelige.

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hans008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Central, så også på

Flensburg, Schleswig-Holstein
Flensburg, Schleswig-Holstein
 
Flensburg, Schleswig-Holstein
Flensburg, Schleswig-Holstein
 

Har du vært i Cafe Central? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din