“Hyggelig bryggerikjeller.”

Vurdert som nr. 13 av 257 Restauranter i Flensburg
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 10. desember 2018

Godt øl og dertil deilig grillhaxe med stekte poteter og saurkraut. Akkurat som vi ønsket det. Meget hyggelig og dyktig betjening!

Takk, Steinar_K_Lillesand

Anmeldt 5. august 2018

Vi spiste brauereipfanne, dvs skivede poteter, svinekjøtt, stekt sopp, speilegg, bacon og bernaisesaus. Maten så litt «kjedelig» ut, men smakte svært bra. Store porsjoner var det også. Litt stresset betjening sikkert pga mye folk, men vi fikk mat og drikke kjapt og greit.

Takk, Kenneth N
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Må anbefale dette stedet! Store porsjoner med veldig god mat. Godt øl. Fin og sentral beliggenhet ved havnen. Kjempebra, hit kommer vi igjen!

Takk, runegh
Anmeldt 1. desember 2017 via mobile enheter

God mat og god stemning. Bordet var reservert som avtalt, reserverte pr mail og fikk raskt bekreftelse. Mye god mat og drikke for pengene. Plassen kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Kristian V
Anmeldt 11. juli 2017

Flott aften på Flensburgs beste brauhaus.Swcheinaxen (litt liten) smakte perfekt og husets egen øl brygg var helt innafor.Nabo bordet fikk 1 m øl med forskjellige sorter og de var også kjempe fornøyde.Her snakker betjeningen både Norsk dansk og seff tysk.
Anbefaler ett besøk.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, MartinK3071

Reisende som så på Hansens Brauerei, så også på

Flensburg, Schleswig-Holstein

Har du vært i Hansens Brauerei? Del dine erfaringer!